Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 01:46

Ξεσήκωσε το κατάμεστο κοινό της αίθουσας τέχνης ο Διονύσης Σαββόπουλος (photo- video)

Tην ευκαιρία είχαν να απολαύσουν τον ξεχωριστό και καταξιωμένο καλλιτέχνη Διονύση Σαββόπουλο, όσοι

παρευρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην κατάμεστη αίθουσα τέχνης.
Μοναδικός στις εμφανίσεις του ο Διονύσης Σαββόπουλος, έχει τον δικό του τρόπο μέσα από τα τραγούδια του, την έκφρασή του και την σκηνική του παρουσία να μεταφέρει εικόνες μετα μουσικής.
Το ξεκίνημα της βραδιάς έγινε με το τραγούδι 'Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά' καθισμένος με μια κιθάρα στη μέση της σκηνής . Ακολούθησαν τα τραγούδια 'Συννεφούλα', 'Μη μιλάς άλλο για αγάπη', 'Ας αρχίσουν οι χοροί'κ.α. Το φινάλε έγινε με το τραγούδι 'Ωδή στον Γιώργο Καραισκάκη'.
Τον πρωτεργάτη της σχολής των Ελλήνων τραγουδοποιών, οι οποίοι γράφουν μουσική, στίχο και τραγουδούν οι ίδιοι τα τραγούδια τους παρότι δεν ήταν ο πρώτος που έγραφε και τραγουδούσε ο ίδιος τα τραγούδια του –όπως πολλοί υποστηρίζουν στον καλλιτεχνικό χώρο – συνόδευαν ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο μπάσο και ο Στάθης Άνινος στο πιάνο.
Στο τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Γκλούμπος για τη συμβολή και του Διονύση Σαββόπουλου στο Φιλοπρόοδο σύλλογο ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του, του έδωσε αναμνηστικό για του θυμίζει την συναυλία του στην πόλη μας.
Reportaz video photo Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 01:53

Πολυμέσα