Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 13:39

Κοζανη :«Τα Σαράντα κλειδιά» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ψηφίστηκε ως η καλύτερη παιδική παράσταση για το 2016

«Τα Σαράντα κλειδιά» του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, σε σκηνοθεσία Ελένης Δημοπούλου, ψηφίστηκε από το θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, και από Κριτική Επιτροπή,  ως η καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς 2016, στα βραβεία που οργανώνει ο  πολιτιστικός ιστότοπος

www.kulturosupa.gr.  

«Είναι μεγάλη μου χαρά, που επιστρέφω ένα θεατρικό  βραβείο στην πόλη της Κοζάνης, επιβεβαιώθηκε πως οι θεατρικοί οργανισμοί της   περιφέρειας κάνουν μια πολύ σημαντική δουλειά και ανάμεσα σε αυτούς, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης» δήλωσε συγκινημένη η Ελένη Δημοπούλου.  Η παράσταση «Τα Σαράντα κλειδιά», αγαπήθηκε από τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, παίχτηκε σε όλες τις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, την παρακολούθησε η συντριπτική πλειψηφεία των μαθητών δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής και περιόδευσε με επιτυχία σε πολλές πόλεις της χώρας. Μάλιστα με μικρές μετατροπές  παρουσιάστηκε στα παιδιά  των προσφύγων που φιλοξενούντο στο κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Ανάμεσα στους διεκδικητές του βραβείου ήταν πολύ σημαντικές παραστάσεις,  μεταξύ αυτών «ο Κουρέας της Σεβίλλης» της Κάρμεν Ρουγγέρη και άλλες παραγωγές από θεατρικούς οργανισμούς με σημαντικότερη εμπειρία και καλύτερη υποδομή. «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά και συλλογικά», σημείωσε ο Ελένη Δημοπουλου, που αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των παραστάσεων του ΔΗΠΕΘΕ  της Χειμερινής περιόδου. Στα ίδια Βραβεία, η παράσταση «Βρικόλακες» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, επιλέχτηκε ως μια από τις κορυφαίες  για το βραβείο ερμηνευτικού συνόλου.

 

Τα Θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης  αποτελούν  ένα μεγάλο θεατρικό γεγονός για την πόλη. Στόχος είναι η βράβευση των καλύτερων παραστάσεων  της χρονιάς, η απόδοση τιμής σε ανθρώπους του θεατρικού χώρου, η ενίσχυση των τοπικών θεατρικών ομάδων  και μια μεγάλη γιορτή για το θέατρο και τους ανθρώπους του. 

πηγη:ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 13:41