Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 16:32

Στο τιμόνι του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ο νέος πρόεδρος Θέμης Λιάκος -Απολογισμός από την απερχόμενη πρόεδρο Μελίνα Ηλικίδου (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στους δημοσιογράφους της περιοχής ο νέος πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Θέμης Λιάκος, η απερχόμενη πρόεδρος Μελίνα Ηλικίδου, ο δήμαρχος και η

καλλιτεχνική διευθύντρια Ελένη Δημοπούλου, το μεσημέρι της Παρασκευής στο μικρό θεατράκι του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.
Η απερχόμενη πρόεδρος προχώρησε σε έναν απολογισμό από την πορεία της ως πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ, αναφέρθηκε στη δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα, σε παραστάσεις σεμινάρια, φεστιβάλ και σε πολλές άλλες παράλληλες δράσεις. Με ξεχωριστή και μοναδική την παράσταση 'προς τ΄ άστρα' τον Ιούλιο στην κεντρική πλατεία από το θεατρικό εργαστήρι 'Το θέατρο αγαπά την διαφορετικότητα'. Παρουσίασε τη διαδικαστική, οικονομική λειτουργία και τις αλλαγές του κτηρίου που έγιναν. Τέλος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν το μέγιστο και καλύτερο αυτά τα δύο χρόνια και δύο μήνες της θητείας της.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε την κ Μελίνα για δουλειά και για τα πολύ καλά αποτελέσματα που προσέφερε και με τη συνεργασία της κυρίας Δημοπούλου.
Η κυρία Δημοπούλου συγκινημένη χαιρέτισε τον νέο πρόεδρο και ευχαρίστησε την κυρία Ηλικίδου για την συνεργασία και το μεγάλο ενδιαφέρον της στο ΔΗΠΕΘΕ.
Ο νέος πρόεδρος στάθηκε στη σημαντικότητα της στιγμής και τόνισε «Το ΔΗΠΕΘΕ είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας. Θα προσπαθήσουμε να το ανεβάσουμε λίγο παραπάνω. Να διασχίσουμε τη θεατρική τέχνη και την πολιτιστική του αξία περιφερειακά».
Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 17:35

Πολυμέσα