Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010 10:45

1ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΣημαντικοί καλλιτέχνες, βιρτουόζοι του ακορντεόν, δίνουν το ραντεβού τους στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Ακορντεόν που θα διεξαχθεί στην πόλη της Κοζάνης στις 16,17 και 18 Απριλίου, από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού.
Καλλιτέχνες όπως ο Duo Balyk από την Κροατία και η Τσερκάζοβα από την Ουκρανία, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δεξιοτεχνία τους. Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό μέρος, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή καλλιτέχνες από Ουκρανία, Λιθουανία, Κροατία, Ρωσία, Λευκορωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Κίνα και Ελλάδα.
Καλλιτέχνες ανεξαρτήτου εθνικότητας από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στον διαγωνισμό που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων, την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των διαγωνιζομένων, παρουσιάσεις έργων για ακορντεόν σε πρώτη εκτέλεση και φυσικά να γίνει πιο δημοφιλές το ακορντεόν στο ευρύ κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται διαγωνισμός ακορντεόν τέτοιας εμβέλειας στη χώρα μας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης και καλούνται όλοι οι πολίτες να δουν από κοντά και να απολαύσουν την μοναδική αυτή μουσική εκδήλωση.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Απριλίου 2010 10:48