Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 15:13

Το πρώτο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς που κυκλοφορεί μετά το θάνατο του-Το έκανε με τον Δημήτρη Γαύρο

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου «Κολάζ» του Δημήτρη Γαύρου η Spider Music παρουσιάζει δύο τραγούδια που σημαίνουν πολλά για τον Δημήτρη.


Το πρώτο τραγούδι είναι το «Κοκτέιλ», ένα ντουέτο με τον Μάνο Ξυδούς σε μουσική του Μάνου.

Ο Μάνος είχε βρεθεί με τον Δημήτρη στην τελευταία του συναυλία και είχαν συζητήσει για συνεργασία, δεν πρόλαβαν όμως ο Δημήτρης στην μνήμη της τελευταίας συναυλίας της κουβέντας που είχαν φρόντισε έστω και αργά να φτιάξει ένα τραγούδι με τον Μάνο. Oι στίχοι είναι της Ντέπης Χατζηκαμπάνη.

Το δεύτερο τραγούδι, με τον τίτλο «Σε θυμάμαι», είναι σε μουσική του Δημήτρη και στίχους της Ντέπης Χατζηκαμπάνη, ένα τραγούδι βιωματικό της στιχουργού για στιγμές που μοιράστηκε με τον Θάνο Ανεστόπουλο των Διάφανων Κρίνων.

Ο Δημήτρης Γαύρος κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του το 2010 από την MINOS EMI και το Μέλυδρο, ως μέλος του μουσικού γκρουπ «Αλκή» μαζί με τη Δήμητρα Καραγιάννη. Αποτελεί έναν από τους σύγχρονους τραγουδοποιούς, που υπηρετούν τη μουσική με αγάπη και πάθος. Κάποια από τα τραγούδια του, παίζονται στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μάνος Ξυδούς, οι Όναρ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Λευτέρης Πλιάτσικας, ο Μάκης Σεβίλογλου, ο Ηλίας Μακρίδης, ο Δημήτρης Καρράς κ.α.

πηγη:http://www.iapopsi.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 15:38