Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 20:33

"Zεστένονται" για τα Μπουμπουσάρια στον Φιλαθλητικό Ορειβατικό Σύλλογο Εράτυρας

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου προβλήθηκε η εκπομπή « Ρίζες Ελλήνων»  του flash-tv.  Καλεσμένος ήταν  ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας « Η Σέλτσα», ο οποίος σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς συλλόγους παρουσίασαν τα Έθιμα του Δωδεκαημέρου και απεύθυναν πρόσκληση στους  τηλεθεατές να πλαισιώσουν  τις επικείμενες εορταστικές εκδηλώσεις της Εράτυρας.

Στο στούντιο γινόταν το αδιαχώρητο και διασκέδασαν με την ορχήστρα του Φώτη Τσιοτίκα και μετά το πέρας της εκπομπής.

Με μεγαλοπρέπεια στολίστηκαν τα τραπέζια και τα παραδοσιακά εδέσματα που έφεραν οι Ερατύρεις  κυριολεκτικά δεν χωρούσαν.

Τα χορευτικά συγκροτήματα έκλεψαν  τις εντυπώσεις με τις παραδοσιακές φορεσιές τους .  Χόρεψαν και τραγούδησαν με τη συνοδεία της γυναικείας  χορωδίας   παραδοσιακούς χορούς της Εράτυρας  και  γενικότερα του Βοίου. 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την άψογη παρουσία τους και στην χοροδιδάσκαλο Ζαρκοδήμου Θωμαή που είχε την  αποκλειστική επιμέλεια  και κατάφερε να παρουσιάσει μέσα σε λίγο χρόνο την πολιτιστική κληρονομιά της Εράτυρας.

Όλοι οι δρόμοι φέτος τις γιορτές οδηγούν στην Εράτυρα…

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 21:54