Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 12:42

«Συνάντηση Χορωδιών στην Πτολεμαΐδα»: Με ανοδική απήχηση στο φιλόμουσο κοινό της περιοχής

Μία διαφορετική νότα και μία αίσθηση, γιορτινή και περισσότερο χαλαρή, άφησε η μουσική εκδήλωση «Συνάντηση Χορωδιών» που πραγματοποιήθηκε απόψε στην Πτολεμαΐδα.

Η εκδήλωση -που πλέον έχει καταστεί θεσμός- αποτελεί συνδιοργάνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, της ΔΕΗ Α.Ε και του ΔΕΔΔΗΕ (υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Εορδαίας) και πραγματοποιείται τα τελευταία έξι χρόνια, παρουσιάζοντας μουσικά σχήματα και χορωδίες που εγγυώνται την επιτυχία της όλης προσπάθειας.

Απόδειξη δεν είναι άλλη από την ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου. 

Φέτος επί σκηνής βρέθηκαν, η χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ, το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας & ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας που καθήλωσαν το μουσόφιλο κοινό, «στολίζοντας» τη βραδιά με αγαπημένες μουσικές και ακούσματα.

Με την γλυκιά επίγευση της εκδήλωσης να κυριαρχεί, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει και ευχαριστεί τις χορωδίες και τον τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα που -για μια ακόμα φορά- έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ενθουσιάζοντας τον κόσμο, αλλά και τον κόσμο που -για μία ακόμα φορά- «αγκάλιασε» την συνάντηση,  αναγνωρίζοντας πλήρως την προσπάθεια του Σωματείου να έχει μία συνεπή παρουσία και συμβολή στα πολιτιστικά-κοινωνικά δρώμενα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 12:45