Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 12:30

Αποθέωσε το ελληνικό τραγούδι η Ορχήστρα των Αφιερωμάτων

orxistraafiervmaton
Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Φίλιππος το καλό ελληνικό τραγούδι δόθηκε στον κόσμο με συναισθήματα, από μια «παρέα» που το υπηρετεί πιστά, την Ορχήστρα των Αφιερωμάτων.
Το αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι «Εφ όλης της ύλης» ταξίδεψε το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί με την ορχήστρα τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια διαχρονικά.

Σπουδαίοι δημιουργοί και ερμηνευτές «τιμήθηκαν» για την προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι με τον πιο απλό και όμορφο τρόπο. Τραγουδώντας τα τραγούδια τους.
Από τον Καζαντζίδη στο Σαββόπουλο και από τον Τσιτσάνη στον Άκη Πάνου, όλες εκείνες οι στιγμές που αποτυπώθηκαν στο πεντάγραμμο σαγήνεψαν το κοινό που χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια των καλλιτεχνών.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε και στους δυο πρόσφατα εκλιπόντες Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου.
Από το αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι δεν μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές σε δυο από τους σπουδαιότερους νέους δημιουργούς της πόλης μας. Τον Μιχάλη Χανιώτη και τον Μάκη Σεβίλογλου που συμμετείχε στο αφιέρωμα ερμηνεύοντας 2 δικά του τραγούδια.
Στην Ορχήστρα των Αφιερωμάτων συμμετέχουν οι μουσικοί: Στράτος Εμμανουηλίδης (μπουζούκι), Μπάμπης Αποστολίδης (μπουζούκι), Δημήτρης Τσιμπέρης (μπουζούκι), Θάνος Γιαννόπουλος (κιθάρα - μπαγλαμά), Θάνος Τρέμης (μπάσο), μάρκος Γκανάτσιος (κιθάρα) Γιώργος Κοτίδης (ακορντεόν), Σπύρος Βλάχος (κρουστά), Δημήτρης Λαδόπουλος (πνευστά) και Θοδωρής Χριστόπουλος (πιάνο).
Τραγουδούν: Κώστας Γεροκώστας, Εύα Σταμπολίδου, Σαράντης Τσαρελάκης, Ανθή Κολέτση, Βίκτορας Κοκαλιάρης, Κωνσταντίνα Τεντόγλου και Θάνος Γιαννόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 12:47