Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Απριλίου 2010 15:51

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΣυνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι 3 πρωτότυπες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς φεστιβάλ αφήγησης και τεχνών του λόγου Κοζάνης. Είναι ανοιχτές για όλο το κοινό της πόλης και τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Η πρώτη είναι μια έκθεση φωτογραφίας της Διεθνούς Αμνηστίας με θέμα τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο στην χώρα μας. Ιδιαίτερη σημασία έχει ο χώρος στον οποίο πραγματοποιείται και έχει μεγάλη συμβολική αξία. Οι φωτογραφίες εκτίθενται μέσα στο Δημαρχείο γύρω από τις κεντρικές σκάλες και έξω από το γραφείο του Δημάρχου, σαν να γίνονται δεκτοί οι απελπισμένοι και κατατρεγμένοι άνθρωποι που προσπαθεί να προστατεύσει η Διεθνής Αμνηστία από τις αρχές της πόλης.

 Η δεύτερη έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται απέναντι από το Δημαρχείο στο φιλόξενο Art Cafe. Είναι μια έκθεση μαυρόασπρης φωτογραφίας από τον γνωστό και καταξιωμένο φωτογράφο της πόλης μας Α. Βρεττάκο. Οι φωτογραφίες καταγράφουν το περσινό φεστιβάλ μας και μας ξυπνούν αναμνήσεις χαράς και συναισθήματα περηφάνιας.

 Η τρίτη έκθεση είναι μια έκθεση φιγούρων θεάτρου σκιών από την ηρωική παράδοση του Καραγκιόζη κατασκευασμένος από τον γνωστό καραγκιοζοπαίκτη Μιχάλη Χατζάκη. Στους μπερντέδες που κατασκευάστηκαν παρελαύνουν ιστορικές αλλά και μυθικές φιγούρες ηρώων της Επανάστασης του 1821.

Οι εκθέσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και τα σχολεία καθ’ όλη την διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010 12:51