Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 08:53

Η παράσταση "Παιζουν το τραγούδι μας" και τα ...παρατράγουδα των "τζαμπατζήδων"

ntalianiΞέσπασε ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης που πρωταγωνιστεί μαζί με την Αγγελική Δαλιάνη στην παράσταση του Νηλ Σάιμον "Παίζουν το τραγούδι μας" μετά από τις συνεχόμενες οχλήσεις την ώρα της παράστασης από νεαρούς που βρισκόταν γύρω από το χώρο του θεάτρου. Το φαινόμενο των "πιτσιρικάδων"

που δημιουργούν προβλήματα την ώρα της παράστασης κάνει την εμφάνισή του Κάθε καλοκαίρι προκαλώντας την αγανάκτηση των θεατών αλλά και των ηθοποιών

 

Σημειωτέον ο κ. Παπαγιάννης όταν τέθηκε θέμα απαγόρευσης των τζαμπατζήδων αρνήθηκε κατηγορηματικά θέλοντας έτσι να δώσει τη δυνατότητα να δουν την παράσταση ακόμη και όσοι δεν μπορούσαν να δώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

ntaliani1Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν αντιμετωπίζετε με αστυνόμευση ή με παραινέσεις της στιγμής. Είναι θέμα παιδείας. Σίγουρα το φαινόμενο δεν αντανακλά στο σύνολο των νέων αλλά όπως και να χει, είναι νοσηρό και επαναλαμβανόμενο. Κατά τα άλλα όσοι παρακολούθησαν την παράσταση χειροκρότησαν τους δύο ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους και αποδοκίμασαν την συμπεριφορά των ενοχλητικών. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 09:01