Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 11:19

Αιανιώτικη Αποκριά 2019: Η Νικολούλη αναζητεί τον εξαφανισμένο κορυφαίο καρναβαλιστή Τζιτζέλα ( φωτογραφίες)

Η αναζήτηση του εξαφανισμένου εδώ και ένα χρόνο Τζιτζέλα (ή Χαμένου Κουρμί, κατά κόσμον Στέλιος Κ.), στελέχους του Φανού Λακουστά ήταν η αιτία που το στούντιο της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ με την Αγγελική Νικολούλη σε πλήρη σύνθεση, μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019 στο Φανό Χουρταρίτσια της Αιανής.

Τηλεφωνητές, ρεπόρτερς, ντετέκτιβς, ερευνητές, ψυχολόγος, δικηγόρος της οικογένειας, συγγενείς της οικογένειας, κορυφαία τηλεοπτικά συνεργεία (ΛΑΚΟΥΣΤΑ TV, mikrovalto.gr κ.α.) και …φυσικά η ίδια η …Αγγελική Νικολούλη.

Η ψυχολόγος και η πλευρά της οικογένειας διατείνονται ότι πρόκειται για απαγωγή από ανταγωνιστή Φανό καθότι ο Τζιτζέλας είναι κορυφαίος καρναβαλιστής και το τηλεφωνικό κέντρο παίρνει «φωτιά». Οι πρώτες πληροφορίες έρχονται από την Ξάνθη, όπου φέρεται ότι κυκλοφορεί εκεί, χωρίς τελικά αυτό να επιβεβαιώνεται. Στη συνέχεια η έρευνα επικεντρώνεται στους Φανούς της Αιανής, όπου και εδώ δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. «Μήπως έχει μούσι σαν γίδι;» αναρωτήθηκε ο εκ των επικεφαλής του Φακού Χουρταρίτσια Μι.Μα.. «Από μας έφυγε σαν πρόβατο» ήταν η απάντηση από το πάνελ…

Με τα πολλά, ένα τηλεφώνημα από την Κύπρο «ξεκλείδωσε» την υπόθεση και οι ρεπόρτερς της εκπομπής εντόπισαν αμέσως τον Τζιτζέλα και τον έφεραν στην Αιανή σε χρόνο dtεν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων…

Αυτό ήταν το στόρι του σατιρικού δρώμενου του Φανού Λακουστά κατά την επίσκεψη-παρουσίαση στο Φανό Χουρταρίτσια το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου 2019 (για την "ιστορία", πράγματι το Τζιτζέλας-Στέλιος Κ. ήταν για ένα χρόνο στην Κύπρο). Αυτό ήταν ένα από τα 20 επεισόδια από τη Αιανιώτικη Αποκριά 2019.

Και για βάλουμε στο κλίμα τους αμύητους, στην Αιανή, το πενθήμερο της εβδομάδας της Αποκριάς (Δευτέρα-Παρασκευή), ανά μία ημέρα ανάβει και ένας Φανός από τους πέντε και οι υπόλοιποι τέσσερις Φανοί τον επισκέπτονται και παρουσιάζουν ο καθένας και ένα σατιρικό δρώμενο, διαφορετικό κάθε βράδυ [4Χ5=20] (μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται πουθενά αλλού αυτό;).

Έτσι, θα συμπληρώσουμε και τις αξιόλογες ξεκαρδιστικές παρουσιάσεις και των άλλων Φανών το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου στο Φανό Χουρταρίτσια. Ο Φανός της Μηρμήγκους παρουσίασε ένα τουρνουά τένις, ο Φανός Μύλους τη ανίχνευση …βλαχοκυττάρων από το ιατρικό του κλιμάκιο και ο Φανός Ιτιά την αναζήτηση ενός σπάνιου πουλιού από την εξερευνητική του ομάδα ! (δείτε αποσπάσματα στο βίντεο).

 

Φανός Λακουστά

aianapokr7319xourt 1_1

aianapokr7319xourt 2aianapokr7319xourt 3

aianapokr7319xourt 4aianapokr7319xourt 5

aianapokr7319xourt 6aianapokr7319xourt 7

 

aianapokr7319xourt 8aianapokr7319xourt 9

πηγη: http://mikrovalto.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 11:24