Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 18:31

Πτολεμαΐδα: H τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου σε μια μοναδική βραδιά στις εκδηλώσεις "η Πόλη γιορτάζει"

Η μεγάλη γιορτή της πόλης συνεχίστηκε και την τρίτη μέρα του Φεστιβάλ, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και στις δύο εκδηλώσεις  του.

Η γιορτή ξεκίνησε το απόγευμα στο Μουσείο, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Το αίμα των αθώων» του Στράτου Δορδανά, στο πλαίσιο του αφιερώματος στα μαρτυρικά χωριά. Ομιλητές ήταν ο κ. Καλλιανιώτης Θανάσης, Δρ Ιστορίας, η κα.Σουχάμβαλη Τριανταφυλλιά καθ. αγγλικών και μτπχ. Φοιτήτρια ΠΑΜΑΚ και ο συγγραφέας. Την εκδήλωση συντόνισε η κα. Μιράντα Παυλίδου, εκπαιδευτικός που παρουσίασε και κάποια βίντεο από το αρχείο της.

Η βραδιά έκλεισε στις 21.30 στο Hotel All day café bar όπου ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς, παρουσίασε ένα μινιμαλιστικό project μυσταγωγίας καθηλώνοντας κυριολεκτικά  το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στη μουσική παράσταση. Μαζί του ο Θοδωρής Κουέλης.

Σήμερα Δευτέρα στις 20.00 η γιορτή συνεχίζεται στο αμφιθέατρο του Ποντιακού με την προβολή της νέας ταινίας του Νίκου Κουρού: «Μια νύχτα στην κόλαση» (A Night in Hell-2019). Μια βαριά κατάρα δέρνει ένα μικρό επαρχιακό χωριό. Κάθε πενήντα χρόνια, ένα τέρας εμφανίζεται και τρομοκρατεί τους κατοίκους του, σπέρνοντας τη συμφορά και τη διχόνοια μεταξύ τους  ….. τους έχει να δουλεύουν σαν σκλάβοι στην ίδια τους τη γη. Εμπόδιο στα σχέδια του ο Αρτέμης ….

Στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας το κοινό θα έχει την ευκαιρία  να παρακολουθήσει την ερμηνεύτρια, μουσικό και τραγουδοποιό Μαρία Παπαγεωργίου σε μια ακουστική  πρόταση Homebound σε ένα δίωρο πρόγραμμα, μαζί με δύο μουσικούς (κιθάρα, κοντραμπάσο).

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε: «Μια νύχτα στην κόλαση»εδώ και Μαρία Παπαγεωργίου εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 18:37