Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 08:56

Ο κορονοϊός και το "λοκ ντάουν" της Κοζάνης αλλάζουν τις ημερομηνίες παρατάσεων του ΔΗΠΕΘΕ

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και η εύρυθμη λειτουργία του, επηρεάζεται άμεσα από την εξάπλωση της πανδημίας και την ένταξη της περιοχής σε κατάσταση υψηλού κινδύνου (όπως άλλωστε ολόκληρη η τοπική κοινωνία).

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι, είναι ανέφικτη η εφαρμογή του αρχικού καλλιτεχνικού σχεδιασμού του, ο οποίος μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

  • “ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” του Ντέηβιντ Γκρέιγκ, η συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης με την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής,  αναβάλλεται και μετατίθεται για το τέλος Μαΐου του 2021 (προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα 23 Οκτωβρίου).
  • “ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” της Γιασμίνα Ρεζά, η συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης με την εταιρεία «This Tiny Famous Circus Theater Group», βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ελπίδα να μπορέσει ο θίασος να έρθει στην Κοζάνη από τις 30 Οκτωβρίου και να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις, με μία βδομάδα καθυστέρηση (προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα 30 Οκτωβρίου).
  • “RED SPEEDO” του Λούκας Χναθ, παραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, είναι σε εξέλιξη, με τους ηθοποιούς να βρίσκονται σε δοκιμές στην Αθήνα, αφού απαγορεύονται οι δοκιμές στην Κοζάνη μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου. Η παραστάσεις θα γίνουν στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης και όχι στο Λιάπειο Κολυμβητήριο, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω απαγόρευσης διεξαγωγής θεαμάτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Η προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα (14 Νοεμβρίου) θα αναβληθεί κατά μία εβδομάδα επίσης.

 

Προσμένοντας και ανυπομονώντας για την ώρα που θα ξανανταμώσουμε θεατρικά, προσέχουμε και τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και τους κανόνες που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές και η Πολιτεία. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 09:01