Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 13:57

Τηλεοπτική πρεμιέρα για τη βραβευμένη ταινία «Ανέπαφα» του Νίκου Κουρού

Την τηλεοπτική της πρεμιέρα πρόκειται να πραγματοποιήσει μέσα από τις συχνότητες του TOP CHANNEL, η ταινία μικρού μήκους του Νίκου Κουρού «Ανέπαφα», αυτή την Κυριακή 27/12/2020, τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων, στις 20.00 μ.μ.

Πρόκειται για την ελληνική εκδοχή της ταινίας «Cinephile Quarantine», που γυρίστηκε τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας και πρωτοπροβλήθηκε στο ιντερνετικό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Quarantine Film Challenge, στο Mumbai, όπου και βραβεύτηκε με το βραβείο Σκηνοθεσίας. Οι συντελεστές της ταινίας τη γύρισαν τότε σε δύο εκδοχές, μια αγγλόφωνη και μια ελληνική.

Η ταινία έχει ως θέμα της τις ημέρες απομόνωσης, λόγω της πανδημίας, από την έξαρση του κορονοϊού, ενός καρκινοπαθή σινεφίλ, που αποφασίζει να τις περάσει βλέποντας ταινίες, διαβάζοντας βιβλία και μιλώντας ιντερνετικά με τους φίλους του. Προσαρμόζει τη ζωή του μέσα στο σπίτι του, κάνοντας τις δουλειές ρουτίνας του σπιτιού, ενώ στέκεται στα προβλήματα των φίλων του, αλλά προσπαθεί να αποφύγει την τοξική συμπεριφορά κάποιων άλλων. Στο τέλος και πάλι η τέχνη καλείται να δώσει την ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες.

Γυρίστηκε μέσα σε 15 ημέρες και όλα τα γυρίσματα είναι εσωτερικά. Όλοι οι ηθοποιοί συμμετείχαν μέσω web cam.

Την ταινία μπορείτε να παρακολουθήσετε και ιντερνετικά, μέσα από το ακόλουθο link του καναλιού : https://topchannelkozani.webnode.gr/

Παίζουν: Αλίκη Παπαχελά, Ελένη Βουδουράκη, Παναγιώτης Νάκος, Πάνος Πανίδης και ο Νίκος Κουρού.

Μετάφραση διαλόγων: Judi Caso

Color Grading, γραφικά, μοντάζ: Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης

Sound Design: Δημήτρης Στασινός

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης, Νίκος Κουρού

Μουσική: Σταύρος Παπασταύρου

Σενάριο: Αλίκη Παπαχελά, Πάνος Πανίδης, Νίκος Κουρού

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουρού

Το τραγούδι των τίτλων, το «Youkali» του Kurt Weill, ερμηνεύει η Ελένη Βουδουράκη με συνοδεία πιάνου από τον Μάρκο Κοτσια.

Η παραγωγή είναι της Creating Memories.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 14:03