Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 09:55

Ακρόαση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για το θεατρικό Εργαστήριo Carlo Goldoni

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης διοργανώνει ένα δεκαπενθήμερο θεατρικό εργαστήριο με αντικείμενο την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Η Πανούργος Χήρα» (La Vedova Scaltra), στην ιστορική μετάφραση της Μητιούς Σακελλαρίου (1818) σε

διδασκαλία του σκηνοθέτη Matteo Tarasco.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και όχι πριν τον Ιούνιο του 2021.

Οι ηθοποιοί θα μετακινηθούν προς και από την Κοζάνη, θα φιλοξενηθούν και θα συμμετέχουν στο εργαστήριο με έξοδα πλήρως καλυμμένα από το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης.

Οι έντεκα (11) συνολικά ηθοποιοί (όσοι οι χαρακτήρες του έργου) που θα συμμετέχουν στο εργαστήριο, θα προκύψουν μετά από ακρόαση από τον σκηνοθέτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και ψηφιακό δείγμα δουλειάς τους, εάν υπάρχει, στη γραμματεία του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η ακρόαση θα είναι διαδικτυακή και οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν τον μονόλογο, που θα ζητηθεί από τον σκηνοθέτη, ψηφιακά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 09:59