Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 09:28

Δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ του Δήμου Γρεβενών για τις πολιτιστικές διαδρομές του IT CULTURE (Βίντεο)

Στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG – IPA CBC Greece – Albania (2014-2020) με ακρωνύμιο IT CULTURE,

ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στη παραγωγή ενός δεκάλεπτου ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλει πολύπλευρα και τεκμηριωμένα τις νέες πολιτιστικές διαδρομές των Γρεβενών.

Εικόνες τοπίων απαράμιλλης ομορφιάς, πλαισιωμένες από υποβλητική μουσική και αφήγηση προσφέρουν στον θεατή δέκα λεπτά αισθητικής απόλαυσης προσκαλώντας τον να επισκεφτεί από κοντά και να απολαύσει ολοκληρωμένη πια την εμπειρία του πολιτισμού των Γρεβενών. 

Πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και χωριά αποτελούν τα βασικά τουριστικά αξιοθέατα που παρουσιάζονται στο πλούσιο αυτό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο έρχεται να συμπληρώσει άλλες δράσεις του IT CULTURE όπως οι ενημερωτικές πινακίδες με QR codes αλλά και οι ψηφιακές οθόνες αφής που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε σημεία υψηλής επισκεψιμότητας του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αντλήσουν εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για τα πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος των τεσσάρων διαδρομών του IT CULTURE στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://roadstoculture.eu/el/, από ένα πλήθος φωτογραφιών, 360° videos και χαρτών.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Συνέδριο κλεισίματος του έργου IT CULTURE που οργάνωσε διαδικτυακά ο Δήμος Γρεβενών την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σοφίας Ζαχαράκη και του Βουλευτή Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 09:36