Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 09:28

Πρόσκληση για στελέχωση καλλιτεχνικών εργαστηρίων του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ γνωρίζοντας πως τα παιδιά διψάνε να παίξουν, πως οι έφηβοι λαχταρούν να ζήσουν κι έξω από τις οθόνες του τηλεφώνου,

πως οι μεγάλοι λαχταρούν να βρεθούν έξω από τον ασφυκτικό πλαίσιο της καθημερινότητας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες των θεατρικών εργαστηρίων σε ένα νέο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους.

Για την πληρέστερη λειτουργία των εργαστηρίων καλούνται  καλλιτέχνες της ευρύτερης περιοχής ( Σκηνοθέτες θεάτρου και κινηματογράφου, θεατρολόγοι, ηθοποιοί , σκηνογράφοι-ενδυματολόγοι, μουσικοί, χορογράφοι-χορευτές, δημιουργικής γραφής ), να δηλώσουν το ενδιαφέρων τους για την στελέχωση των κάτωθι εργαστηρίων:

ΠΑΙΔΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΙΚΩΝ, Α.με.Α, ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ( Κατάστημα κράτησης Γρεβενών ), ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρασκευή 16/9/2022.

 

 

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Νικόλαος Κέφαλος                         Γιώτης Βασιλειάδης                        Παναγιώτης Νάκος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 09:30