Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:12

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για το αριστούργημα του Μπέργκμαν «ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ» που θα παρουσιαστεί στην Κοζάνη

Το συγκλονιστικό αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν  «ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ» σε σκηνοθεσία της Έλενας Καρακούλη 

με τους Νίκο Ψαρρά και  Μαρίνα Ασλάνογλου , 

Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Σύγχρονο Θέατρο πρόκειται να παρουσιαστεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ 

την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στις 9.15μμ 

Φιλική συμμετοχή στα Video της παράστασης η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 20€

Φοιτητικά- Άνω των 65 -Ανέργων 17€

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για την παράσταση

1.Γιατί πράγμα μιλούν οι «Σκηνές ενός γάμου»;

Τα στάδια που περνάει ένα ζευγάρι και η σχέση τους μέσα σε έναν γάμου, σε μια πορεία 20 ετών.

2.Ποια είναι η Μαριάννε, πείτε μας τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτό το ρόλο;

Η Μαριαννε είναι μία γυναίκα στην αρχή παθητική,δοτική με τα πρέπει που της έχουν μάθει να ζει και στην πορεία της ζωής της σε μία μεγάλη και πολύ κρίσιμη και κομβική στιγμή του γάμου της, μεταλλάσσεται σε μία γυναίκα δυναμική που διεκδικεί τα θέλω της, που θέλει να ζήσει, που θέλει να προχωρήσει και που επιτέλους ξέρει τι θέλει συνειδητά. Και αυτο είναι που με κέρδισε πιο πολύ. Η τεράστια σκηνική αλλαγή που έχει ο ρόλος.

3.Τι σκεφτήκατε όταν η σκηνοθέτης του έργου σας πρότεινε να είστε η πρωταγωνίστρια;

Μόνο χαρά και ανυπομονησία είχα να δουλέψω με την Έλενα Καρακουλή!αυτό σκέφτηκα αμέσως! είχα δει σε άλλες της παραστασεις πως δημιουργεί έναν υπέροχο θεατρικό κόσμο και ήθελα να μπω σε αυτόν μαζί της, να με καθοδηγήσει και να διασχίσουμε μαζι όμορφα μονοπάτια.

4.Πως είναι η σύμπραξή σας επί σκηνής με τον κ. Ψαρρά, υπό τη σκηνοθετική ματιά μάλιστα μιας γυναίκας;

Υπέροχη! Με το Νίκο είναι το τρίτο έργο που παίζουμε μαζί, οπότε υπάρχει μία οικειότητα και μεγάλη χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε σαν άνθρωποι, σαν φίλοι και σαν ηθοποιοί και αυτό μας δίνει μία μεγαλύτερη χαρά και σκηνική εμπειρία. Η Έλενα αυτό το ήξερε και το εκμεταλλεύτηκε με εμάς για να βγει κι αυτό το αποτέλεσμα.

5.Που αποδίδετε την τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κοινού; Πως αυτή η παράσταση παραμένει αναλλοίωτη και επίκαιρη όσο ποτέ στο πέρασμα των χρόνων;

Γιατί μιλάει για τις σχέσεις για την αγάπη για το χωρισμό για τον πόνο για την φθορά των ζευγαριών και γι' αυτό είναι πάντα επίκαιρες ιστορίες που μιλούν για αυτά τα θέματα και αφορούν και τα δύο φύλα.

6.Κατά τη γνώμη σας μπορεί να υπάρξει ισορροπία κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου;

Φυσικά και μπορεί! Αρκεί να υπάρχει και από τις δύο πλευρές σεβασμός, κατανόηση, αγάπη και φυσικά οι ανάλογες υποχωρήσεις.

7.Προτιμάτε τους κωμικούς ή τους πιο δραματικούς ρόλους; Θα βάζατε ποτέ ταμπέλα στον εαυτό σας για να χαρακτηριστείτε ως ηθοποιός;

Δε μου αρέσουν οι ταμπέλες και γι' αυτό δεν μπορώ να βάλω σε μένα μία. μου αρέσουν όμως οι καλές συνεργασίες και αυτό είναι που επιθυμώ περισσότερο απ' όλα.

8.Έχετε σπουδάσει στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Θα σας ενδιέφερε να διδάξετε τη δραματική τέχνη σε νέα παιδιά;

Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά νομίζω ότι το θέατρο είναι ανεξάντλητο και πιστεύω ότι έχω ακόμα και εγώ να διδαχθώ πολλά πράγματα.

9.Θεωρείτε ότι μπορεί να γίνει κάποιος καλός ηθοποιός μόνο με το ταλέντο; Αρκεί αυτό;

Όχι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Το επάγγελμα του ηθοποιού θέλει υπομονή, αφοσίωση, ευελιξία και καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου γιατί όπως γνωρίζουμε είναι μία δουλειά συνόλου.

10.Ποιον θεωρείτε μέχρι σήμερα τον πιο δύσκολο ρόλο που έχετε αναλάβει;

Έναν μονόλογο που είχα κάνει το Jordan που αφορούσε σε μία νεαρή μητέρα που αναγκάστηκε να σκοτώσει το παιδί της. Ήταν σκληρό και επώδυνο ψυχικά και ερμηνευτικά.

11.Υπάρχει  κάποιος ρόλος που δεν θα αρνιόσασταν ποτέ;

Όταν ήμουνα πιο μικρή ακόμα μαθήτρια της σχολής σκεφτόμουνα την Γέρμα του Λόρκα. Τώρα μεγάλωσα όμως και προσανατολίζομαι σε άλλα πράγματα

12.Κάνετε όνειρα για το μέλλον; Τι σχεδιάζετε επαγγελματικά;

 Φυσικά και κάνω, είμαι ονειροπόλα! Τα όνειρα με συντηρούν, με γεμίζουν! Όσο για τα μελλοντικά μου σχεδία, δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα. Σας ευχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:16