Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Μαϊος 2012 12:19

Άνοιξε η αυλαία για το Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου

voio_kinimatografosΣτο Δήμο Βοΐου και τη Σιάτιστα ταξιδεύει από την Πέμπτη 10 Μαΐου το Φεστιβάλ του Γαλλικού Κινηματογράφου, με το Τραμπάτζειο Γυμνάσιο να φιλοξενεί καθημερινώς από μία ταινία μέχρι την Κυριακή. Η αυλαία άνοιξε με την ταινία «Οι απίστευτες περιπέτειες της Αντελ» και θα συνεχιστεί την Παρασκευή με το «Νέα Ζωή», το Σάββατο θα προβληθεί η ταινία «Μικρά Αθώα ψέματα», ενώ την Κυριακή η αυλαία πέφτει με το παιδικό φίλμ «Αρθουρ 3».

Στην έναρξη του Φεστιβάλ το παρόν έδωσε ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας, Christian Timonier, ο οποίος παράλληλα εγκαινίασε και την έκθεση φωτογραφίας με τα λογοτεχνικά καφέ του Παρισιού, που φιλοξενείται στο ισόγειο του Τραμπάτζειου Γυμνασίου.

Λίγο νωρίτερα ο Γενικός Πρόξενος έγινε δεκτός στο Δημαρχείο Βοΐου, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Χρήστο Μακρή, τους αντιδημάρχους Θεόκλητο Γιώτη, Αθανάσιο Κατσικά και Θεόδωρο Πίττα, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και εκπροσώπους των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς έκανε λόγο για συνεργασία στον πρωτογενή τομέα, τον τομέα των εξαγωγών και σε άλλους τομείς ανάπτυξης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ενώ το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης, Γιώργος Κασαπίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 17:16