Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 09:27

Πήρε πρωτιά στους αγώνες ταχύτητας

rally_tripolisΟι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχουν εκπλήξει πολλές φορές με τις δεξιότητές τους, όχι μόνο την ακαδημαϊκή μας κοινότητα αλλά και όλη την χώρα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Παναγιώτης Κύρκος ...

φοιτητής του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, ο οποίος συμμετέχει και στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Το «πρωτάθλημα άρχισε», φέτος στην Τρίπολη και ολοκληρώθηκε προ ημερών με νίκη του Παναγιώτη. Οι ευχές όλων και ιδιαίτερα του Τμήματος Μηχανολογίας του ΤΕΙ, αποτυπωμένες στο αυτοκίνητό του με το λογότυπο του Ιδρύματος και την ιστοσελίδα στο παρμπρίζ, «έπιασαν τόπο» και ο Παναγιώτης, κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει τη δεύτερη θέση.
Νικητής ήδη στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, αγωνίστηκε στον τελικό που πραγματοποιήθηκες 16 Δεκεμβρίου 2012 στην Τρίπολη. Η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ νιώθει υπερήφανη για τη νίκη αυτή του Παναγιώτη ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Λεωνίδα Κύρκου.
Συγχαρητήρια πολλά στον Παναγιώτη, αλλά και στην οικογένειά του που τον στηρίζει. Του ευχόμαστε να συνεχίσει να αγωνίζεται και να καταγράψει τόσες συμμετοχές, ώστε κάποτε να γραφεί και το δικό του όνομα στο βιβλίο Γκίνες κατά το πρότυπό του πατέρα του.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, ως συνοδηγοί του Παναγιώτη, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα:
http://www.youtube.com/watch?v=d34Fr_BpQdM

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 09:31