Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 12:12

Γιορτές για το περιβάλλον. Ραντεβού στο δημοτικό Κήπο

Η Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης και το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5/6, διοργανώνουν περιβαλλοντική εκδήλωση που αφορά σύγχρονους οικολογικούς τρόπους μετακίνησης με την συνδρομή του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλοντας να συνδυάσουμε τον τεχνολογικό κλάδο, την οικολογική συνείδηση, την μάθηση και το παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, επιχειρούμε να ταξιδέψουμε από το παρελθόν στο μέλλον.

Με στόχο να γίνει συνείδηση σε όλους μας ότι προστατεύουμε το περιβάλλον μας , αξιοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά παίζοντας και μαθαίνοντας δίνουμε ραντεβού στο δημοτικό πάρκο φέρνοντας υλικά (κομμάτια υφάσματος λωρίδες, κλωστές, καλαμάκια σπιρτόκουτα) που δεν χρειαζόμαστε στο σπίτι για να δημιουργήσουμε παιχνίδια, όπως κούκλες , μπάλες ,τηλέφωνα, γκοργκίλι και άλλα, συμμετέχουμε σε ομαδικά παιχνίδια, ενημερωνόμαστε και κάνουμε βόλτα με το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, scooter, ποδήλατο.

Σας καλούμε στη γιορτή περιβάλλοντος για να δώσουμε όλοι μαζί την υπόσχεση ότι προστατεύουμε το περιβάλλον για να μας προστατεύει και εκείνο. Δημιουργούμε, παίζουμε, μαθαίνουμε, προστατεύουμε το περιβάλλον. Φέρτε ανακυκλώσιμα υλικά για να δημιουργήσουμε κατασκευές.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, scooter, ποδήλατο από την εκπαιδευτική κοινότητα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και έκθεση  κατασκευών από μαθητές σχολείων της Κοζάνης. Μικροί και μεγάλοι θα δημιουργήσουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά από το περιβάλλον.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ-ΚΗΠΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Με την στήριξη:

ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( ΣΤΗΜΟΝΙΑΡΗΣ Δ. – Υπεύθυνος Εργαστηρίου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας )

ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΚΙΚΗΣ Β. – Υπεύθυνος ΚΤΕ )

Σχολικές Δραστηριότητες β'θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης (ΚΟΥΡΟΥΣ Ι.- Υπεύθυνος)

Σχολικές Μονάδες α' βάθμιας & β' βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Υπεύθυνη Παρουσίασης Παραδοσιακών Παιχνιδιών (ΜΑΡΟΥΔΗ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Ε.- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ)

Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων α' βαθμιας & β' βάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Σώμα Προσκόπων Κοζάνης

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Ε.Ο.Δ- Παράρτημα Κοζάνης

ΣΥΡΑΚΟΖ /ΕΡΑΔΥΜ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 12:17