Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 12:08

Εγκαίνια του In & Out in 60 minutes

Το πρώτο παιχνίδι απόδρασης στη Δυτική Μακεδονία είναι γεγονόςΣας προσκαλούμε στα εγκαίνιά μας, να το γνωρίσετε από κοντά!

Γρίφοι, ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ένα ρολόι να μετράει αντίστροφα. Η μανία των παιχνιδιών απόδρασης ήρθε και στη Δυτική Μακεδονία, με το «In & Outin 60 minutes» να εγκαινιάζει στην Κοζάνη έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο!

«Σκοπός τέτοιων εγχειρημάτων είναι να παρέχει έναν τρόπο για να ξεφύγει ο άλλος από την καθημερινότητα και το άγχος της και να μεταφερθεί σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο με την παρέα του ή τους συνεργάτες του. Εκεί διαλέγει τον ρόλο του για μια ώρα, σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο θεματικό χώρο, με απώτερο σκοπό τη συνεργασία και τη διασκέδαση.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν ήδη τα πρώτα τρία δωμάτια: Η «Ληστεία», η «Βόμβα» και η διαβόητη «Φυλακή», γύρω από την οποία έχει δημιουργηθεί πλέον ο αστικός μύθος ότι κανείς δεν μπορεί να αποδράσει», τονίζουν οι εμπνευστές της προσπάθειας, Δημήτρης Καραμήτσος και Φίλιππος Δόλλας.

Φορέστε το παλτό του Σέρλοκ Χόλμς, αναζητήστε την Αγκάθα Κρίστι που κρύβετε μέσα σας και ελάτε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 13:30 στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κοζάνη για να γιορτάσουμε τα εγκαίνιά μας!

Θα καταφέρετε να αποδράσετε από αυτά που σας ετοιμάζουμε;

Διεύθυνση: Πλατεία Ελευθερίας 2 – Κεντρικός Πεζόδρομος, Κοζάνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 12:13