Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 13:38

Καστοριά: Δημοσιογράφοι από τη Ρωσία στη Δυτική Μακεδονία

Στη δυναμική προβολή στη ρωσική αγορά προϊόντων όπως η γούνα και τα ροδάκινα Βελβεντού, στοχεύει η πρόσκληση, στη δυτική Μακεδονία, δημοσιογραφικής αποστολής από τη Ρωσία,

που έφτασε στην Καστοριά χτες. Οι  έξι Ρώσοι δημοσιογράφοι, που σήμερα ξεκίνησαν την περιήγηση τους στην δυτική Μακεδονία, είναι αρχισυντάκτες μέσων ενημέρωσης με μεγάλη δημοτικότητα, όπως περιοδικά ραδιόφωνα και ηλεκτρονικές εφημερίδες.  

Η φιλοξενία τους οργανώθηκε με τη συνεργασία της αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού, της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης,  του ΕΟΤ και του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καστοριάς.  Στόχος της φιλοξενίας, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού, Θεόφιλο Ζυμπίδη, είναι «η μεγαλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων όπως η γούνα και τα ροδάκινα Βελβεντού που κατά κύριο λόγω εξάγονται στην Ρωσία και η επαφή τους με άλλα δυναμικά προϊόντα της περιοχής όπως είναι κρασιά, τα αρωματικά φυτά που οι Ρώσοι δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον». 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει περιήγηση σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και γνωριμία με τα προϊόντα και την οινογαστρονομία κάθε τόπου. Επίσης, ξενάγηση στα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία, που βρίσκονται  ψηλά στο ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών στη δυτική Μακεδονία. Ορισμένοι από τους Ρώσους δημοσιογράφους, που εξειδικεύονται σε θέματα ενέργειας, ζήτησαν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις ατμοηλεκτρικών σταθμών της ΔΕΗ. 

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ | ΣΠ ΚΟΥΤ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 13:41