Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 11:27

Μέλη της ομάδας εξερεύνησης φαραγγιών κατέβηκαν τον παγωμένο καταρράκτη στο Βελβεντό (foto)

Ολες οι φωτογραφίες ειναι του Γιαννη Δαλαμπή μέλους της ομαδας καταρρίχησης Βελβεντού Ολες οι φωτογραφίες ειναι του Γιαννη Δαλαμπή μέλους της ομαδας καταρρίχησης Βελβεντού

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο παγωμένο καταρράκτη του Σκεπασμένου στο Βελβεντό Κοζάνης έκοψαν 12 άτομα από την ομάδα εξερεύνησης φαραγγιών του Βελβεντού και μέλη της Hellas canyon.

Ο καταρράκτης του Βελβεντού εξ αιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών πάγωσε στο μεγαλύτερο μέρος του, κάνοντας το εγχείρημα της κατάβασης ελκυστικό για τους λάτρεις της καταρρίχησης. Οι δώδεκα καταρριχητές, ηλικίας από 15 ετών ο μικρότερος και εξήντα ο μεγαλύτερος, κατέβηκαν τον παγωμένο καταρράκτη από ύψους τριάντα μέτρων προκαλώντας τα θερμά χειροκροτήματα φίλων και επισκεπτών που από νωρίς το πρωί παρακολουθούσαν  την δράση της ομάδας.

Ο Γιάννης Δαλαμπής μέλος της καταρριχητικής ομάδας Βελβεντού, τόνισε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε καθιερώσει την πρώτη ημέρα κάθε καινούριου έτους, παρέα με φίλους από όλη την Ελλάδα , να την γιορτάζουμε στο καταρράκτη του  Σκεπασμένου που τις περισσότερες φορές είναι παγωμένος στέλνοντας ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας και δράσης σε όσους θέλουν να μας ακολουθήσουν. Ο καταρράκτης του Σκεπασμένου βρίσκεται στους πρόποδες των Δυτικών Πιερίων και είναι από τα πιο γραφικά μέρη της περιοχής που αξίζει κανείς να επισκεφθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |Σ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2017 11:43