Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 17:03

Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης στηρίζουν το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών

Τα μέλη του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης έλαβαν την απόφαση και διέθεσαν τη συνολική παραγωγή μιας ολόκληρης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, για τις ανάγκες του Συσσιτίου Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης.

Ανάμεσα στους βασικούς καταστατικούς στόχος της λειτουργίας του Περιαστικού Λαχανόκηπου Κοζάνης είναι η απόδοση κοινωνικού μερίσματος κυκλικά στις κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής που θα εκδηλώσουν το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Η αντίληψη πως η πρόσβαση σε ποιοτική, επαρκή και υγιεινή διατροφή είναι ανθρώπινο δικαίωμα, πως το δικαίωμα μιας καλής και υγιεινής ζωής προϋποθέτει όχι μόνο την ατομική αλλά και την κοινωνική ευημερία αποτελούν βασικές αρχές της ομάδας πολιτών που δραστηριοποιείται στην παραγωγή της τροφής της δίνοντας έμφαση όχι μόνο στη διαδικασία της παραγωγής κηπευτικών αλλά και σε αξίες όπως η διατροφική αυτάρκεια, η δημιουργικότητα του «πράττειν», η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη.

Ο Περιαστικός Λαχανόκηπος Κοζάνης βρίσκεται στο 3ο χλμ Κοζάνης-Καρυδίτσας, στην περιοχή «Λούνες», είναι ανοικτός και προσβάσιμος σε όποιον θέλει να τον επισκεφτεί, ενώ, κατόπιν, συνεννόησης πραγματοποιούνται επισκέψεις και ξεναγήσεις σχολείων και φορέων της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 17:08