Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 14:10

Κοζάνη: Γιόρτασαν το νέο έτος κατεβαίνοντας τον καταρράκτη στο Βελβεντό (ΦΩΤΟ)

Με τον δικό τούς ξεχωριστό τρόπο η ομάδα canyoning Bελβεντού αποφάσισε να υποδεχθεί το νέο έτος. Μια ομάδα επτά ατόμων από τον τοπικό όμιλο εξερεύνησης φαραγγιών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στα παγωμένα νερά  του καταρράκτη «Σκεπασμένου» στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τις περισσότερες φορές τέτοια εποχή λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή τα νερά του καταρράκτη είναι παγωμένα, αλλά φέτος εξ αιτίας των άριστων καιρικών συνθηκών ο βαθμός δυσκολίας ήταν μικρότερος κάνοντας το εγχείρημα της κατάβασης ακόμη πιο ελκυστικό για τους λάτρεις της καταρρίχησης. Οι επτά καταρριχητές, κατέβηκαν τα παγωμένα νερά του  καταρράκτη από ύψους τριάντα μέτρων, προκαλώντας τα θερμά χειροκροτήματα φίλων που παρακολουθούσαν  την δράση της ομάδας.

Το φαράγγι των Πιερίων με τον καταρράκτη του  Σκεπασμένου βρίσκεται στους πρόποδες των Δυτικών Πιερίων και εξαιτίας της μορφολογίας του βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των φίλων εξερεύνησης φαραγγιών. Είναι από τα πιο γραφικά μέρη της περιοχής που αξίζει κανείς να επισκεφθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 14:13