Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 17:48

Το πολυτελές ξενοδοχείο Elivi Skiathos του Πτολεμαϊδιώτη Η. Ναθαναηλίδη άνοιξε τις πύλες του στην Σκιάθο

Το ξενοδοχείο (πρόκειται για το πρώην Ξενία Σκιάθου, που ανακατασκευάσθηκε εκ βάθρων) βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή του νησιού

και περιλαμβάνει δωμάτια, σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες, μία υπερπολυτελή βίλα με 4 υπνοδωμάτια, υπηρεσία παραλίας, 3 εστιατόρια, σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις κτλ.

Βρίσκεται στη χερσόνησο της Πούντας, δίπλα σε άγρια βλάστηση, δάσος και λιμνοθάλασσα, με θέα στο Αιγαίο και διαθέτει 104 δωμάτια.

Το ξενοδοχείο ανέπτυξαν ο Ηλίας και η Βιβή Ναθαναϊλίδη, πατέρας και κόρη. Τρεις από τις πιο όμορφες παραλίες της Σκιάθου βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση: Κουκουναριές, Αμπελάκια και Μπανάνα.

Η Swan Villa είναι η πιο εντυπωσιακή στο νησί. Είναι διώροφη, μπροστά στη θάλασσα, και μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 ενηλίκους σε 4 δωμάτια, ενώ διαθέτει και κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό και μεγάλη ιδιωτική πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 κύριες εξωτερικές πισίνες και πολλές ιδιωτικές, οι οποίες δεν καθαρίζονται με τη χρήση χλωρίου αλλά με σύστημα ηλεκτρόλυσης.

Το σπα διαθέτει 3 δωμάτια θεραπειών Elemis, εσωτερική πισίνα, Oriental Bath και σάουνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιδίδονται σε δραστηριότητες όπως η πεζοπορία στο δάσος, η ποδηλασία, τα θαλάσσια σπορ, η ιππασία, η γιόγκα και η πιλάτες.

Στο ξενοδοχείο λειτουργούν ακόμη τρία εστιατόρια και 6 μπαρ, εκ των οποίων 3 στην παραλία.

πηγη:http://www.tornosnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 17:57