Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 12:27

StudentHouse.gr: Φθηνή φοιτητική στέγη Χωρίς Mεσίτες


logo"Το StudentHouse.gr δημιουργήθηκε από την προσωπική μας εμπειρία ως φοιτητές που δυσκολευτήκαμε να βρούμε μέρος διαμονής. Είμαστε μια νέα ομάδα που σαν στόχο έχουμε να βοηθήσουμε τους φοιητητές. Δεν έχουμε καμία προμήθεια σαν StudentHouse.gr."


To StudentHouse.gr παρουσιάζει αγγελίες για φθηνή ενοικίαση, σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας. Οι ιδρυτές του, πρόσφατα οι ίδιοι φοιτητές, γνωρίζουν άριστα τις πραγματικές ανάγκες και τους περιορισμένους πόρους που διαθέτει ένας φοιτητής. Ωστόσο η υπηρεσία δεν περιορίζεται μόνο σε φοιτητές, αλλά καλύπτει οποιονδήποτε αναζητά κατοικία προς ενοικίαση. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται από τον κοινωνικό της προσανατολισμό, αφού προσθέτει καθαρή αξία και στις δύο πλευρές χρηστών, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες, καταργώντας εντελώς την μεσιτική προμήθεια. Με άλλα λόγια, προσφέρεται μία αμιγώς C2C (customer to customer) υπηρεσία χωρίς απολύτως κανένα ενδιάμεσο κόστος.

Απώτερος στόχος της ιδρυτικής ομάδας αποτελεί η κατάργηση της μεσιτικής προμήθειας στην ενοικίαση και η συστηματική εκπαίδευση των χρηστών σε αυτή τη λογική. Αντικείμενο της StudentHouse.gr αποτελεί αποκλειστικά η φθηνή ενοικίαση και η φοιτητική στέγη κι έρχεται σε μία περίοδο ιδανική να εξυπηρετήσει ειδικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντας ποιοτική υπηρεσία με μηδενικό κόστος.

Πάνος Βέργος

O Πάνος Βέργος σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα «Επιχειρηματικότητα και νέο εγχείρημα» του RSM (Rotterdam School of Management) στην Ολλανδία. Έχει εργασθεί σε πολυεθνικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα στα τέλη του 2010 για να υλοποιήσει την ιδέα του StudentHouse.gr

 

 

αναδημοσιέυση απο το σκαϊ.gr*

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011 12:36