Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 12:07

Αποτίμηση της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Βόϊο | της Παναγιώτας Ορφανίδου*

orfanidoyΗ επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου στο Δήμο Βοΐου, αφήνει σε όλους μας ξεχωριστές αναμνήσεις και οι ευχές του μας var8olomaiosγεμίζουν δύναμη ώστε να συνεχίσουμε την αντιμετώπιση των μεγάλων και καθημερινών προβλημάτων.

Σίγουρα αυτές οι τρεις ημέρες θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της περιοχής μας και θα μνημονεύονται από τους επόμενους για πολλά χρόνια ακόμα.
Κατά κοινή ομολογία η επίσκεψη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι στο οποίο συνέβαλαν αρκετοί συμπολίτες μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και φυσικά τον προσωπικό τους χρόνο αφιλοκερδώς.
Εκ μέρους της δημοτικής αρχής θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, έναν προς έναν, όλους αυτούς τους δεκάδες ανώνυμους εθελοντές που για πολλές ημέρες στάθηκαν στο πλευρό του Δήμου Βοΐου και της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης, φέρνοντας εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή.
Παράλληλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου και στους υπαλλήλους του Δήμου Βοΐου, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους πέραν του ωραρίου, χωρίς πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις.
Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει όλους.
Η επίσκεψη της ΑΘΠ Οικουμενικού Πατριάρχη, μας τονώνει ηθικά, δυναμώνει την πίστη μας και δίνει στο θεοφιλές ποίμνιο της περιοχής κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε.
Μακριά από υπερβολές και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων η δημοτική αρχή ακολούθησε πιστά τη λογική της ουσίας και όχι των τυμπανοκρουσιών, υποδεχόμενη παράλληλα τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τις τιμές που αρμόζουν.
Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι δαπάνες καθώς οφείλουμε να πορευόμαστε με διαφανείς διαδικασίες προς τους συμπολίτες μας.

 

*Η Παναγιώτα Ορφανίδου ειναι Δήμαρχος Βοϊου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 12:12