Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 10:08

Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα σοκ αναγέννησης | του Στέφανου Βαβλιάρα*

pasok1(Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται..)
Τούτες τις μέρες γινόμαστε αυτήκοοι μάρτυρες, στελεχών του Πασοκ (βουλευτές και μη, πρώην υπουργοί κ.τ.λ. ) , που με τις γνώμες τους και τις προτάσεις τους...λένε το ένα ή το άλλο...για το τί πρέπει να γίνει στο Πασοκ..., λες και είναι δικό τους, χωρίς να είναι σε θέση να κινήσουν ούτε μια μικρή πέτρα ( τόσο ανίκανοι είναι όλοι τους) δεν κοιτούν να βγούν έξω στην Κοινωνία και στον Λαό...να εξηγήσουν...πώς έχουν τα πράγματα....

και να πουν την αλήθεια..., αλλά αντιθέτως τα παράθυρα των Media ...και άλλος λέει... ...! Να δικαιολογήσουν δηλαδή τα αδικαιολόγητα.! Σαν δεν ντρέπονται ...!
Είναι πολύ απλά και πρακτικά όσα είπε ένας Βουλευτής ...:
Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί ανακοπή και χρειάζεται ενα σοκ αναγέννησης
Δεν μπορούμε να είμαστε κλεισμένοι στο κέλυφος του δικού μας μικρόκοσμου και να παριστάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτε.
Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα με την σιωπή του να ανεχθεί μια πορεία συντριβής.
Πρέπει να εγκαταλείψουμε το πεδίο της αδράνειας που νομοτελειακά μας οδηγεί στην καθίζηση .
Να πάρουμε τις πρωτοβουλίες, να επαναφέρουμε την δημιουργικότητα που μας ξεχώριζε σαν παράταξη, να απαντήσουμε στο μέλλον.
Είναι ώρες ευθύνης και δεν χρειάζονται κραυγές, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις που θα μας απελευθερώσουν θα μας κάνουν πιο δυνατούς.
Ο κίνδυνος για τη χώρα δεν είναι η οικονομική ανέχεια αλλά η δημοκρατική εκτροπή.
(Χρήστος Αηδόνης, Βουλευτής Πασοκ)
Αναρωτιέμαι αν θα τους γνώριζε ο τους, αν δεν γίνονταν βουλευτές ή στελέχη ή υπουργοί του Πασοκ ...!
Μέσα στο Πασοκ ανδρώθηκαν γενιές και γενιές στελεχών....! Τί κρίμα όμως, να φύγει τόσο νωρίς ο Ιδρυτής κι ο Αρχηγός μας Ανδρέας Γ. Παπανδρέου ? ΄Ολοι τους αυτοί σήμερα δεν θα είχαν καμιά θέση στο Πασοκ.
Ποιός/α θα σε ήξερε κα Ξενογιαννακοπούλου ? Εσένα κε Ραγκούση...που τό΄βαλες στα πόδια ...? Αμ κι εσένα κε Χρυσοχοΐδη..? Κι εσένα κε Σκανδαλίδη ...?
(Διατελέσατε κι όλοι σας Γ.Γραμματείς του Κόμματος) Κι εσένα κε Λοβέρδε ...? Εσένα κε Κάσση..? Εσένα κα Κατσέλη και κε Καστανίδη...? Μα κι εσένα Πάγκαλε ...που δεν είσαι ..είπες με κανένα κόμμα..? Πόσους ακόμα να αναφέρω..... !
Όλοι εσείς και πολλοί άλλοι που απαρνιόσαστε το Πασοκ...πήρατε τον πέλεκυ και πάνω στο άψυχο κορμί της Δρυός του Πασοκ και του Ανδρέα του Παπανδρέου, και χτυπάτε μαχαιριές και τσεκουριές, χωρίς να πονάτε, (αλλά γιατί να πονάτε?) Χρόνια τώρα αφού γδάρατε το πετσί και κατακρεουργήσατε την σάρκα και τον κορμό της , χωρίς να θυμόσαστε τον Ιδρυτή κι Αρχηγό του Πασοκ, φτάσατε και στο ΕΛΕΕΙΝΟ ατόπημα, της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ...! Ακόμη μια φορά δεν ντρέπεστε !
Πού είσαι Ανδρέα να δεις, τί φίδια κολοβά, φύλαγες στον κόρφο σου...!
Το Πασοκ δεν είναι δικό σας ...και δεν πρέπει να το βάζετε στο στόμα σας . Το Πασόκ είναι κίνημα ΛΑΟΥ ...αυτού του ΛΑΟΥ , που με τους αγώνες και τις θυσίες του ΕΝΩΝΕΙ όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ , για μια ΕΛΛΑΔΑ που της αξίζει μέσα στο νέο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι να έχει φωνή και πάλη για τα δίκαιά της ...!
*ο Στέφανος Βαβλιάρας ειναι Πρώην Δήμαρχος Αιανής

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 10:17