Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 15:08

Η ώρα της αποκάλυψης των ψευδουποσχέσεων

nanopoulouΤης Άννας Νανοπούλου

Η νοοτροπία των κατεστημένων.

΄Οποιος έχει αντίθετη άποψη δυσφημεί τον Δήμο ! ! Ο κ. Μαλούτας συνεχίζει στον δρόμο του παλαιοκομματισμού. ΄Όταν ο Δήμος Κοζάνης είναι στους πρώτους κόκκινους στο πανελλήνιο λόγω υπερχρέωσης δεν δυσφημείται . Δυσφημείται όταν η αντιπολίτευση ασκεί την κριτική της ! !

Η Ελλάδα βυθίζεται από πρακτικές , που δίδαξαν και άσκησαν οι διοικούντες του Δήμου Κοζάνης και αυτοί «το βιολί τους» . Ο κ. Θεοδωρίδης που έπρεπε να είχε παραιτηθεί από ευθιξία όταν συνελήφθη στην προεκλογική περίοδο να έχει μέσα στα γραφεία της Πολεοδομίας συμβασιούχα υπάλληλο που σταύρωνε τα ψηφοδέλτιά του, ενώ πληρωνόταν από τον ελληνικό λαό να δουλεύει στην Πολεοδομία , βγαίνει και τιμητής ! Εάν η ΔΕΠΕΠΟΚ παύσει την λειτουργία της , που θα είναι άραγε Πρόεδρος ο κ. Θεοδωρίδης ;

Τα ψεύδη τους έναντι του κοζανίτικου λαού είναι νωπά ! !

Το έξυπνο χωριό , το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της νοτιοδυτικής Ευρώπης στην ΖΕΠ, η πολυμελής αντιπροσωπία στις Κάννες για προβολή του οικιστικού θαύματος στην ΖΕΠ!!!

Και τώρα θα ξεγελάσουμε άλλη μια φορά τους κουτόφραγκους και θα αγοράσουμε το μόνο κατάλληλο οικόπεδο (μήπως παγκοσμίως ; ) από τον εαυτό μας.
Πριν από 10 χρόνια λίγοι- ελάχιστοι καταδικάζαμε την αλόγιστη σπατάλη του δημόσιου χρήματος, τον πελατειακό Δήμο, την εξαγορά των ψήφων, το δόγμα «όλα για την εξουσία» , τον ασύμμετρο λαϊκισμό , την αλόγιστη και υπέρμετρη δανειοδότηση του Δήμου.

Τότε μας απαντούσαν ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων «μας έκανε την τιμή» να δανείσει τον Δήμο της Κοζάνης (ξεχνούσαν την λεπτομέρεια με χρεωλύσιο που οι τόκοι υπερβαίνουν το κεφάλαιο ). Τώρα που η τρύπα μεγαλώνει και βαθαίνει κάθε μέρα από τα χρεωλύσια, τι έχουν να πουν ;

Ποιοι άραγε ευθύνονται πραγματικά για την διαθεσιμότητα των εργαζομένων ;

Μήπως όσοι με τις διπλομισθίες τους , χρέωναν κάθε μέρα το ελληνικό Δημόσιο ;

Αυτές είναι λίγες από τις πολλές δυνατές αλήθειες που ναι κάποιοι έστω και μόνοι (τιμή μας ) βροντοφωνάζαμε . Εκείνοι που δεν άκουγαν , ας αντιμετωπίσουν σήμερα την οργή του λαού.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 15:11