Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 11:24

Επίθεση του περιφερειακού συμβούλου Γ. Παπαδόπουλου στον Παναγιώτη Πλακεντά

papadopoylosgiorgΜε αφορμή δημοσιεύματα (21και22-11-12) στον έντυπο (Πρωινός Λόγος) και ηλεκτρονικό τύπο (Kozani Media), που αναφέρονται στην σύγκλιση τηςplakentas παράταξης του κ. Δακή και επειδή η εθιμική εμπιστευτικότητα έχει παραβιασθεί, αφού έγινε ειδική αναφορά στο όνομά μου, θα ήθελα να πληροφορήσω ..

επακριβώς τον συντάκτη των δημοσιευμάτων και τους πολίτες της Περιφέρειας για το ακριβές περιεχόμενο της τοποθέτησής μου.

" Η επιτυχής εκλογή μας στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας έγινε, ως γνωστόν, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Οι πρόσφατες εκλογές διαμόρφωσαν νέο πολιτικό τοπίο. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε από ένα σώμα με σαφή πολιτικό προσανατολισμό. Είναι δικαίωμα, βέβαια, του Προέδρου και οποιουδήποτε συναδέλφου μας να εκφράζεται πολιτικά όπως θέλει. Επειδή το περιφερειακό συμβούλιο είναι και πολιτικό όργανο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκθέτουμε την παράταξή μας στην κοινή γνώμη .
Οφείλατε, κ. Πρόεδρε να προστατέψετε το Περιφερειακό Συμβούλιο από του να καταστεί πεδίο ανταγωνισμού και επίλυσης των διαφορών που έχετε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
Ποια είναι, αλήθεια , η εντύπωση που αποκομίζει κανείς, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Κουίκ και η βουλευτής κ. Μακρή επιτίθενται με ακραίους χαρακτηρισμούς στον Περιφερειάρχη και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου υπερασπίζεται τον κ. Δακή με το επιχείρημα «οι Δηλώσεις του κ. Κουίκ δεν απηχούν τις απόψεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»;
Θεωρώ απαράδεκτες τις προχθεσινές δηλώσεις του κ. Κουίκ στο Flash TV . Αποτελούν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του συνδυασμού μας, συμβουλεύοντας και υποδεικνύοντας στον κ. Δακή να προτείνει και πάλι τον κ. Πλακετά για πρόεδρο, για το υπόλοιπο της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η παρουσία του Προέδρου στην περιοδεία του κλιμακίου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» στη Δυτική Μακεδονία στέλνει ένα λανθασμένο μήνυμα. Δημιουργεί σύγχυση και αποπροσανατολισμό, αν όχι και οργή, στους ψηφοφόρους που μας στήριξαν.
Η πολεμική των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας δεν είναι τυχαία. Είναι μεθοδική , έχει περιοδικότητα. Φαίνεται ότι είναι μέρος ενός σχεδίου που εξελίσσεται ".

Για το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων θα ήθελα να κάνω δύο επισημάνσεις:
Πρώτον. Χρησιμοποιήθηκαν χαρακτηρισμοί με μη πολιτικούς όρους - μέθοδος προσφιλής σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.
Δεύτερον. Την αξία των συνεργασιών δεν την αντιλαμβανόμεθα επιλεκτικά και μόνο για την τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα προς μια μόνον κατεύθυνση, αυτήν των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων». Υπάρχουν και άλλες δημοκρατικές επιλογές που μπορούν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά .

Γεώργιος Παπαδόπουλος
Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας με το συνδυασμό
Συμμαχία των πολιτών για την Δυτική Μακεδονία του Γιώργου Δακή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 11:47