Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 21:43

Το «παιχνίδι» Ναι σε Όλα και το παιχνίδι των Δόσεων | του Αλέξανδρου Κοκκινίδη

kokkinidisalΤι και αν έγιναν 2 φορές εκλογές, τι και αν έφυγε o «Λεφτά Υπάρχουν» ή αλλιώς o «Ότι μου κατέβει λέω και κάνω» και ήρθε o «Ζάππειο Τριλογία» ή αλλιώς o «Εμπιστευτείτε με τον Ψεύτη» ?
Έφυγε ο Γιωργάκης και ήρθε ο Αντωνάκης ! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς !

Το παιχνίδι 'Ναι σε Όλα' δίνει και παίρνει κάθε τόσο και από ότι φαίνεται κάθε φορά κάποιοι ποντάρουν, κάποιοι ρισκάρουν, κάποιοι θυσιάζονται, κάποιοι αλλάζουν καρέκλες, κάποιοι τις κερδίζουν, κάποιοι τις χάνουν και πάρα πολύ ελάχιστοι έχουν συνείδηση, αγωνίζονται και λένε Όχι, ενώ η «Συγκυβέρνηση» των 3ροικανών κάνει χαβαλέ με όλα αυτά πάνω στις δικές μάς πλάτες.
Πόσες Δόσεις, πόσες ψηφοφορίες και πόσα 'Ναι σε Όλα' για μια από τα ίδια και χειρότερα.

Το παιχνίδι των Δόσεων ίδιο και αυτό !
Αν δεν την πάρουμε αυτήν την Δόση χαθήκαμε και να σου 3 μνημόνια !!!
Και για την επόμενη δόση τα ίδια και ενώ παίρνουμε δόσεις για να σωθούμε, τελικά όλο και πιο χαμένοι είμαστε.
Και από τους πανηγυρισμούς των Δόσεων του ΓΑΠ που μας οδηγούσαν στην ανεξέλεγκτη καταστροφή, στην ψυχραιμία των Δόσεων του Σαμαρά και της σταθερής του πορείας για την καταστροφή.

Οι Υποκριτές «Συγκυβερνήτες» του Χαβαλέ το παίζουν αυστηροί και διαγράφουν όσους δεν παίζουν με τους δικούς τους όρους, αυτούς του 'Yes Sir'.
Ίσως τελικά πήραμε πράγματι Overdose και έχουμε εμείς σαλέψει τελείως και αυτοί έχουν φτιαχτεί για τα καλά διότι όπως και να έχει η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Έτσι κάνει λοιπόν η Τριανδρία της Τρόικα ψηφίζει Ναι σε Όλα και σπέρνει Δόσεις Πανικού, Δόσεις Φόβου και Χρεοκοπίας και ξεπουλά τα πάντα.

Το ΚΚΕ μετράει τις στάχτες και τα αποκαΐδια του, τον Καμμένο άρχισαν να τον καίνε και η Χρυσή Αυγή ξεπερνάει τα όρια προσπαθώντας να πείσει για το απίθανο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται στο ΠΑΣΟΚ της εποχής μόνο που αυτός είναι ακόμα πιο επικίνδυνος, προωθώντας ακόμα μία πιο αισχρή λαοπλάνη, μια ακόμα μεγαλύτερη οφθαλμαπάτη, μια ακόμα πιο μεγάλη απάτη έτσι ώστε για να αποδομηθούν τα πάντα.

Από την άλλη μια ολόκληρη Χώρα που είναι παραδομένη στα παιχνίδια τους αυτά και τα τόσα άλλα κόλπα και τερτίπια τους και ο Λαός της να γονατίζει και να σέρνεται όλο και πιο πολύ όλο και πιο χαμηλά, να αυτοκτονεί και να χάνεται, να επιβιώνει μετά δυσκολίας αλλά και χωρίς να σηκώνει κεφάλι, ενώ οι ίδιοι να συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν, να μας εκμεταλλεύονται, να ζουν, να τρώνε και να πίνουν καλά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 21:46