Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 17:01

Όλα για το Βελβεντό

rampidisΓράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Ούτε ο καλύτερος κυβερνητικός σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να προβλέψει, μια ημέρα μετά τις εξαϋλωμένες από το 3ο μνημόνιο συντάξεις και τους νέους φόρους που ξανά μειώνουν τις αποδοχές όλων των μισθωτών, ως από μηχανής θεός οι θα έπεφταν στα χέρια της αστυνομίας, σε διπλή ληστεία στο Βελβεντό.

Νυχθημερόν για πολλές ημέρες, τα ''παπαγαλάκια'' σημαδεύουν το Βελβεντό, όχι για το όμορφο φυσικό τοπίο, την πλούσια βλάστηση και τα ασυναγώνιστα ροδάκινα, ούτε για την πλούσια πνευματική και πολιτιστική του παράδοση, αλλά για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Φυσικά και επιχειρούν με τις προσφιλείς τους μεθόδους το ''άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε''. Όμως άλλη γοητεία ασκεί στο φιλοθεάμον κοινό η ληστεία με τρομοκράτες, καλάσνικοφ, συλλήψεις, γιάφκες και άλλο:

- Ο λάθος πολλαπλασιαστής του εκπροσώπου του ΔΝΤ που μας βάλτωσε μια-δυο φορές περισσότερο και τώρα δήθεν θα επανεξετάσουμε την πολιτική μας.
- Ο κ Βορίδης που με δηλώσεις του στη βουλή είναι υπέρ των κατασχέσεων πρώτης κατοικίας, αλλά διαμαρτύρεται για υπέρ φορολόγηση των ακινήτων. Καμία αναφορά όμως για εξαίρεση πρώτης κατοικίας.
- Ο κ Μητσοτάκης Κυρ. διαμαρτύρεται και αυτός για υπέρ φορολόγηση των ακινήτων, που αβάσταχτη μεν αλλά είναι η μοναδική δίκαια φορολόγηση, όμως μαζί με τον Μάκη ψήφισαν τα μνημόνια, που μετέτρεψαν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού σε επαίτες για λίγα λαχανικά.
- Κανένας βουλευτής δεν διαμαρτυρήθηκε για τις αμοιβές των στελεχών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το έστησε πρόσφατα ο κ Στουρνάρας με διορισμένους και ποσά:

Πρόεδρος: Paul Koster 100.000 ΕΥΡΩ το χρόνο
Διευθύνουσα Σύμβουλος: Σακελλαρίου Αναστασία 215.000 ' ' '
Αναπλ. Δ/θυνων Σύμβουλος: Καλλιόπουλος Μάριος 185.000 ' ' '
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής: Γάγαλης Αναστάσιος 165.000 ' ' '
Μέλη Γεν. Συμβουλίου: Από 30.000 ' ' '

Με θητεία που ξεκινά 1-2-2013 και λήγει στις 30-6-2017 που σημαίνει ότι αν ενδιάμεσα κάποιος άλλος ΥΠ.ΟΙΚ. βολέψει τους δικούς του, αυτοί δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα αποζημιωθούν. Αξέχαστε Ν. Παπάζογλου μας το είχες πει:

Τα μάθατε τα νέα για τη λίστα Λα Γκάρντ γιατί επιπλέον έκοβε βόλτες για δυο (2) ! χρόνια; Η Ελβετική Τράπεζα HSBC (απ' όπου προέρχεται η λίστα) απέσυρε από το ΧΑΑ τη ''θυγατρική'' της ΑΕΠΕΥ τον περασμένο Ιούνιο 2012.

Πιθανότατα γιατί οι Οικονομικοί Εισαγγελείς στην έρευνά τους συνδέουν τουλάχιστον πέντε παράκτιες εταιρίες και πολιτικά πρόσωπα της βρώμικης εποχής του σκανδάλου του Χρηματιστήριου (1999-2000) με έξοδο κεφαλαίων από την Ελλάδα. Μήπως αυτή είναι η αιτία πολέμου μεταξύ του προέδρου της αρμόδιας επιτροπής της βουλής τ Εισαγγελέα κ Μαρκογιαννάκη και των μελών της;

Καλά τα κατάφερε η κυβέρνηση επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Μ. και στην Π.Ν.Ο. Άντε με το ''καλό'' και στους Αγρότες. Πάτε να σπάσετε όλα τα ρεκόρ δημοκράτες, συγχαρητήρια ......

Το σύνολο της κοινωνίας βλέπει εχθρικά, αν δεν μισεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ επιδιώκουν διαιώνιση της αποβλάκωσης του κόσμου, όμως λίγος χρόνος τους απέμεινε για να λειτουργούν ως κόλακες & μοχλοί στήριξης του σάπιου συστήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 17:03