Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 14:04

Ενας πρόεδρος...| Του Β.Π. Καραγιάννη

vivliothiki_kozaΑκούστηκε από τον κ. πρόεδρο του Δ.Σ. της Κβντρ. Βιβλιοθήκης Κοζάνης πως ξεκινάει εκδόσεις βιβλίων ως συνέχεια των εκδόσεων της άλλοτε Δημοτική Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Θυμίζω πως άλλο Κβντρ. Βιβλιοθήκη Κοζάνης κι άλλο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Μέρες που είναι μου ήρθε κατά νουν μια σκωπτική παραλλαγή παιδικού άσματος.
«Στο λιβάδι της άγνοιάς του ξεχασμένος
ένας πρόεδρος βοσκούσε ο καημένος».
Δε λέω, αυτός ως πρόεδρος, είναι κατά τεκμήριον ο σημαντικότερος πνευματικός άνθρωπος του Λεκανοπεδίου και βάλε, αφού ο παρόμοια εμβριθείς κ. Δήμαρχος τον όρισε πρόεδρο σ΄ αυτό τον ιστορικό θεσμό των γραμμάτων, αλλά πριν ξεκινήσει το έργο αυτό ας περάσει μια βόλτα από το ΣΥΝ- Βιβλιοπωλείο να δει πως είναι τα βιβλία και ιδίως πως εκδίδονται αυτά. Και να μη λοξοδρομεί αυτού! Το πρόσφατο βιβλίο που ενέταξε στο θεσμό του, εκτυπωτικά κι αισθητικά είναι για ποδοπάτημα! Προσοχή, δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο και τη συγγραφέα του αλλά για την εμφάνισή του που προσβάλει ακόμα και αυτήν την αισθητική της Κβντρ. Βιβλιοθήκης, πολύ δε περισσότερο τις σπουδαίες εκδόσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης τις οποίες, λέει, θέλει να συνεχίσει (όχι δεν θα επαναλάβω ξανά δίστιχον).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 14:09