Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 12:00

Ένα ΠΑΣΟΚ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ΠΑΣΟΚων.

Του ΓιάννηΤσακυράκη
Έκπληκτοι παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ΔΕΗ.
Σενάρια πώλησης Λιγνικών Μονάδων και Υδροηλεκτρικών σταθμών (Κύριοι μήπως ξεχνάτε ότι αυτά έγιναν με χρήματα των πατεράδων μας και σκοπό είχαν τον εξηλεκτρισμό της Χώρας με ρεύμα σε προσιτή τιμή). Ποιος σας δίνει το δικαίωμα αυτό;
Ακολουθεί ο διαμελισμός της ΔΕΗ. ¨Υποχρεωτικό¨μας λένε. Πριν από χρόνια δεν ήταν;
Γιατί τότε οι σημερινοί υμνητές ωρύονταν ότι αυτό θα είναι η ταφόπλακα της επιχείρησης και έσπαζαν τζαμαρίες στη Χαλκοκονδύλη?
Ασφαλιστικό
Με όλες αυτές τις σαρωτικές αλλαγές που γίνονται και έχουν δημιουργήσει εργασιακή αβεβαιότητα στους εργαζόμενους τυχαίο και αυτό; Άκουσον – άκουσον αρχίζουν και αναβαθμίσεις στελεχών γιατί οι άλλοι είναι ανίκανοι και ας είχε επί των ανίκανων τη μεγαλύτερη κερδοφορία η ΔΕΗ. Σε ανάλογη περίπτωση πριν από τρία χρόνια μιλούσαν για κομματικές διώξεις και έγινε και επερώτηση στη Βουλή.
Συγχαρητήρια στην Κ. Κουρίδου. Αποκαταστάθηκε λοιπόν (ώ του θαύματος!! που θα έλεγε και ο σύντροφός της Ν. Φωτόπουλος) η τάξη που για κάποιους φαίνεται να υπήρξε … ¨άτακτη¨ τα προηγούμενα χρόνια. Τις ευχόμαστε , τουλάχιστον, να διατηρήσει αυτά που με τον κόπο των προηγούμενων, επιτεύχθηκαν.
Έτσι δουλεύει το ΠΑΣΟΚ.Έτσι εξηγείτε η μυστική άνοδος του Κ. Ζερβού στην περιοχή μας,
Προμηνύονται περαιτέρω εξελίξεις με διαδικασίες express;Οι συναντήσεις με στελέχη της ΠΑΣΚΕ εκεί εντάσσονται;
Οι ιδιωτικές επισκέψεις που εντάσσονται?
Κύριοι της ΠΑΣΚΕ ας σοβαρευτούμε, γιατί σε λίγο καιρό διευθυντές θα υπάρχουνε χωρίς εργοστάσια ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ερώτηση:
Πρόεδρε του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με ποια αρμοδιότητα – ιδιότητα συνοδεύετε τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Κ. Ζερβό στις ιδιωτικές του επισκέψεις;
Τα στελέχη τα αξιοποιούνε, όχι σαν του ΔΑΚΙΤΕΣ που μόνο τον εαυτούς και τους συγγενείς ξέρουν να βολεύουν (βλέπε. νομαρχεία Κοζάνης ,μαγαζάκια όπως ΔΑΚΕ).
Καλό είναι να μαθαίνουμε και καλό είναι να ξέρουμε ότι ανέκαθεν το ΠΑΣΟΚ ήταν Ένα ΠΑΣΟΚ κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ΠΑΣΟΚων. Ένα ΠΑΣΟΚ που… μεταλλάσσεται διαρκώς.
ο Γιαννης Τσακυρακης ειναι αν.γραμ. Σπαρτακου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2010 12:34