Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2013 07:53

Σωστική λέμβος του Τιτανικού | του Μιχάλη Ραμπίδη

Το έτος 2012 στην προχωρημένη δημοκρατία μας, ο Ελληνικός λαός καταδίκασε στις δίδυμες εκλογές Μαΐου-Ιουνίου το κυβερνών κόμμα, την πολιτική του και την ηγεσία του και το έστειλε στα τάρταρα της αντιπολίτευσης, ούτε καν της αξιωματικής,

με το εκλογικό χαμηλό του 12,5%. Και όμως το κόμμα αυτό (ΠΑΣΟΚ) βρίσκεται στον πυρήνα των πολιτικών αποφάσεων της σημερινής τριαρχηγικής κυβέρνησης.

Η μνημονιακή πολιτική, το πολιτικό προσωπικό και το κόμμα που οδήγησε στα βράχια τον ''Τιτανικό'' βρήκαν τη σωστική λέμβο τους και συνεχίζουν μαζί με τη χώρα στην ίδια πορεία.

Σαν από μηχανής θεός ο Αντώνης Σαμαράς έσωσε από βέβαιο <<πνιγμό>> τον ΓΑΠ και επαναφέρει από την πορεία παρέκκλισης το ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή του ηγεσία.

Οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. σαν να ψήφισαν και ΠΑΣΟΚ συμπράττοντας στη συνέχιση μιας καταδικασμένης προεκλογικά πολιτικής, που θα άλλαζε άρδην κάτω από σκληρές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας, που ποτέ όμως δεν τόλμησαν να κάνουν. Αντίθετα με πολυνομοσχέδια μαζικών απολύσεων, 1,5 εκ. ανέργους και παραδοχή του 15,6% ελλείμματος της κυβέρνησης Ν.Δ. το 2009 αρνούμενοι τον εαυτό τους, υπηρετούν τη συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής.

<<Φιλολαϊκοί>> Σοσιαλιστές, καπιταλιστές νεοφιλελεύθεροι και σαλονάτοι αριστεροί, έγιναν αχταρμάς στη σωστική λέμβο με τον καπετάν Αντώνη μονίμως στην κατεύθυνση της <<σωτηρίας της χώρας>> (ικανοποίηση δανειστών) αδιαφορώντας για τη σωτηρία του λαού της.

Αρχικά μεθόδευσαν να μην παραπεμφθούν οι ΓΑΠ –Βενιζέλος-Παπαδήμας, επιλέγοντας ως εξιλαστήριο θύμα μόνον τον κ Παπακωνσταντίνου. Ευτυχώς στο μονόδρομο της μιας από τις 4 κάλπες του κ Σαμαρά, την παρτίδα έσωσε ο Κώστας Καραμανλής, ψηφίζοντας μαζί με άλλους 78 βουλευτές της Ν.Δ. και στις 4 κάλπες εννοώντας το <<μία μόνον εξεταστική επιτροπή .....>>.

Η περίοδος των εσωκομματικών διαγραφών και εκκαθαρίσεων πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και οι τελευταίες αποκαλύψεις για οικονομικά ''έξοδα'' εκατομμυρίων ΕΥΡΩ (περισσότερα από 100) για ταξίδια και φιέστες επί προεδρίας ΓΑΠ ισορροπούν τα Παπανδρεακά σύνδρομα του κ Βενιζέλου, επιτρέποντάς τον να περάσει σε μια άλλη φάση, αυτήν του διεκδικητή και υπερασπιστή των κοινωνικών συμφερόντων, ποντάροντας στην αδύνατη μνήμη μας, με επικοινωνιακή ανατροπή του δεν ήμουν εγώ αυτός .....

Με τα ''σωσίβια'' της λέμβου έβαλε ΒΕΤΟ ο κ Βενιζέλος να μην περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο οι μειώσεις 35% για τους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ. Κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο τροπολογίες για τους ανέργους, ζητάει επίμονα τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% σαν να μην ήταν το ΠΑΣΟΚ που την ενέβασε στο 23% θέτοντας εκτός ανταγωνισμού τον τουρισμό μας. Κάθε τόσο εφευρίσκει αντιπολιτευτικές λεξιμαγικές κουτοπονηριές, χωρίς ευτυχώς να πείθει τον Ελληνικό λαό, γεγονός που αποδεικνύουν περίτρανα ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις που μετά βίας το σπρώχνουν μέσα στη βουλή.

Χέρι-χέρι στο Ζευγολατιό της Κορινθίας, Σαμαράς και Βενιζέλος καμάρωσαν την ''ανάπτυξη'' στα εργοτάξια των χαϊδεμένων τους, με ένα δωράκι 400 εκ € γι' αυτούς μόνον και για τους άλλους σκληρή λιτότητα.

Αφού έκαμψε τις αντιστάσεις του κ Κουβέλη ο Μπένι για την συμμετοχή πολιτικών στελεχών ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, μετά τον οβελία θα απολαύσουν και τους υπουργικούς θώκους, αυτούς που τους αρνήθηκε ο λαός με την ψήφο του και τους τις χαρίζει απλόχερα ο ''καπετάνιος'' της λέμβου.

Ο Τιτανικός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, στελεχωμένος σε λίγο και από τους υπεύθυνους του ναυαγίου, αποδιοπομπαίους της ναυτικής οικογένειας (εκλογικό σώμα). Όμως ένα είναι βέβαιο, ότι πριν ολοσχερώς τσακιστεί στα βράχια, θα μείνει χωρίς επιβάτες και με τις ευχές των Ελλήνων για καλή συνέχεια ............

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2013 08:00