Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:46

Τη ''Ρεπουσιανή Εποχή'' στην Κοζάνη | του Δημήτρη Βουχάρα

Χθες βράδυ, Τρίτη 04. 06. '13, το Δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης έβγαλε ένα καταδικαστικό ψήφισμα ενάντια στα γνωστά, στους περισσοτέρους, λεγόμενα της κ. Ρεπούση «περί των γενοκτονιών.»

Όταν τ' άκουσα χθες βράδυ, μού 'ρθε αυθόρμητα εκείνο το παλιό κοζανίτικο σουρεαλιστικό ρητό, που μόνον εδώ και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται κατανοητό:
" Μαντζουράνα στο Κατώϊ, να σε δάγκωνα στον Σβέρκο . "
Από πότε στις αρμοδιότητες ενός Δημοτικού Συμβουλίου ανήκει και η λειτουργία "Καταδικαστικού Ψηφίσματος" προσωπικών απόψεων Πολιτών της επικράτειας ....και ειδικά, όταν αυτές δεν άπτονται τοπικών προβλημάτων της αρμοδιότητας του αντίστοιχου τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου?
Αν κάνω λάθος, θα τους έκανα την πρόταση, την επόμενη φορά να ψηφίσουν καταδικαστικά και ενάντια στα όσα γράφει και ο κ. Λιακόπουλος, ότι δηλ. όλα τα δεινά οφείλονται στην δράση των "Ελοχήμ" και των "Νεφελήμ", διότι μάλλον αυτοί ήταν υπεύθυνοι και για την Μικρασιατική Καταστροφή!
Σε μια διάτρητη πόλη και περιοχή σαν την Κοζάνη, όπου ο πολίτης κινδυνεύει καθημερινά από Χ κακοτεχνίες και παραβλέψεις, και πνευματικά από κάθε κακογουστιά χαμηλής πνευματικότητας, ήρθε να προστεθεί και η "πνευματικότητα" του Λαϊκισμού της δήθεν "εθνικής λαϊκής οργής"!
Οι δημοτικές παρατάξεις που στηρίζουν, τουλάχιστον με τη σιωπή τους, τα κόμματα που αποτελούν την Τρικομματική Κυβέρνηση, που διαλύει τη Χώρα, στην οποία ανήκει και η κ. Ρεπούση , να μη ξεχάσουν στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές να αναφέρουν στη "Δράση" τους και το χθεσινό "Ψήφισμα" . ..
Πρόταση: στις επόμενες αποκριές να καίμε στους Φανούς, αντί δαδιού, τα βιβλία της κάθε Ρεπούση ._

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:57