Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 21:46

Ο Υπουργός κ. Α. Γεωργιάδης απειλεί οτι θα εφαρμόσει το νόμο!!| του Μιχάλη Ραμπίδη

Ο Υπ. Υγείας κ Άδωνης Γεωργιάδης απειλεί ότι θα ασκήσει τον απαιτούμενο νόμιμο έλεγχο σε απατεώνες γιατρούς, που συνεχίζουν αδιάντροπα, ασυνείδητα και χωρίς τύψεις να απομυζούν το Δημόσιο.

Αυτό μάλιστα συμβαίνει όταν η χώρα μας αντιμετωπίζει για 6η χρονιά την ύφεση, στα χρόνια που οι θυσίες του Ελληνικού λαού ξεπέρασαν τις δυνατότητές του, την ώρα που μαγαζιά καθημερινά κλείνουν, η αφαίμαξη των μισθών και συντάξεων ξεπέρασε σε πολλές περιπτώσεις το 60% η ανεργία έφτασε το εφιαλτικό 30% και η αβεβαιότητα συνεχίζεται.

Γιατί θα πρέπει Υπουργέ η εφαρμογή του νόμου να είναι απειλή και όχι αμετακίνητη εντολή; (Διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για ανθρωποφαγία. Είναι ισονομία και απονομή δικαιοσύνης, που έπρεπε να παρέχεται προ πολλού και για πάντα).

Σύμφωνα με στοιχεία σήμερα της εφημερίδας ''Καθημερινή'' κάποιοι γιατροί που δεν θέλουν να κατανοήσουν το περιβάλλον που ζουν ρημάζουν τον ΕΟΠΥΥ. –Γιατρός χορηγούσε 4.388 συνταγές σε ένα μήνα και άλλοι δυο 3.200 συνταγές έκαστος το μήνα. -Άλλος γιατρός έδωσε 33 συνταγές σε ένα μήνα, μέσης αξίας η καθεμιά 3.400 ! -Συνάδελφοί τους με 15 συνταγές (785 συνολικός αριθμός κυτίων) και δαπάνη 8.500 € ή 9 συνταγές με 400 κουτιά φάρμακα και αντίστοιχη δαπάνη. –Με συνταγογράφιση σκευασμάτων κατά 70% & 85% ακόμη & 93% συγκεκριμένης εταιρίας φαρμάκων και μηνιαίο τζίρο έως και 100.000 € –Με εκτέλεση συνταγών σε συγκεκριμένα φαρμακεία (Αττικής με συγγενείς των γιατρών) και μηνιαίο κόστος άνω των 50.000 . Σε έναν ΕΟΠΥΥ που εκτός από την πόρτα εισφορών των δηλωμένων εργαζόμενων, από κάθε άλλη μπάζει.

Δόθηκε εντολή και σωστά, για αναδρομικό έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες προσώπων που διετέλεσαν διοικητές & υποδιοικητές στο ΕΣΥ από το 2000 έως σήμερα. Γιατί όχι όμως και για τους άλλους που καθημερινά πιπιλίζουν τα παπαγαλάκια, τους καθ' υποψίαν παράνομους κλέφτες του Δημοσίου; Γιατρούς, Δικηγόρους, Mηχανικούς, Εργολάβους, Μεγαλέμπορους, Αυτοδιοικητικούς, Μεγαλοσυνδικαλιστές, Στελέχη που κίνησαν την κρατική μηχανή, Βουλευτές και Υπουργούς και τους στενούς συγγενείς τους, με πραγματικό έλεγχο (κίνηση τραπεζικών λογαριασμών, στοιχεία του Ε9 κλπ) και αρκετούς ακόμα; Έστω μια απλή αντιστοίχιση των φορολογικών δηλώσεων και των περιουσιακών τους στοιχείων .............

Έχουν οι υπουργοί το δικαίωμα να κρίνουν πότε θα εφαρμόσουν το νόμο; Δεν είναι υποχρεωμένοι να το πράττουν; Από ποιους διστάζετε κ Γεωργιάδη και οι άλλοι; Μήπως από την συντεχνιακή αντίληψη και νοοτροπία των εκάστοτε 300 της βουλής της πλατείας συντάγματος, που ενδεχομένως να μην ψηφίσουν το επόμενο μνημόνιο; Λέτε από ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ να γίνουν αντιστασιακοί; Υποψιάζεστε ότι πιθανά λαμόγια μπορούν να ξαναγίνουν η προμετωπίδα της διαφάνειας;

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 21:52