Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 18:25

Ο σκληρός Δεκέμβρης του ’13 * ή ... αλληθωρίζοντας στο 2014 |του Δημητρη Βουχάρα

Δεύτερη μέρα του 2ου Συνεδρίου της ΔΗΜ.ΑΡ. και κατατέθηκαν τρεις διαφορετικές προτάσεις για το μέλλον του κόμματος ...
Η άποψη που πλειοψηφεί δεν θέλει συνεργασίες, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην "Πρωτοβουλία των 58".

Αντίθετα, από τους μειοψηφούντες έρχονται δυο εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις/κείμενα. Το ένα «θέλει διάλογο με τους «58» για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστέρας, ενώ το τρίτο έχει στραμμένα τα μάτια προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Φώτης Κουβέλης βέβαια συνεχίζει μεγαλοπρεπώς να είναι ο Τόπος όπου, η Αοριστοψευδολογία και η Ψευδοαοριστολογία σαν έννοιες δεν έχουν μεταξύ τους καμία διαφορά, όπου Σημαίνον και Σημαινόμενο ταυτίζονται αμφίδρομα απόλυτα!
Οπότε αναπόφευκτα σου 'ρχεται εκείνο το ρητό στο νου, που λέει, «με στραβό αν το πρωί αλληθωρίζεις» .......

Είπε ο κ. Φώτης στην Εναρκτήρια του Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ (προχθές) :

Ο τρίτος πόλος που προτείνει η ΔΗΜΑΡ θα συσπείρωνε
«όσους δεν συναινούν στις εφαρμοζόμενες συντηρητικές κυβερνητικές πολιτικές και βεβαίως δεν επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους συμπληρωματικό ρόλο σε μια λαϊκιστική Αριστερά που επαγγέλλεται την επιστροφή στο χθες»...(dong!)
Έτσι τόνισε λοιπόν ο πρόεδρος του κόμματος...... και 'γω ταρακουνιέμαι από τη θέση μου ...
Μα ο Φώτης , σκέφτομαι, έχει πράξει και τα δυo, και στην πιo ακραία μορφή, δηλ. συναίνεσε/συνκυβέρνησε σε φασιστικού τύπου κυβερνητικές επιλογές (πχ. "Ξένιος Ζευς" ή Καταστολή Εθνικού Χώρου Σκουριών προς όφελος ξένων μονοπωλίων) και ... παρα-είχε "συμπληρωματικό ρόλο σε μια κυβέρνηση λαϊκιστικής Δεξιάς που επαγγέλλεται την επιστροφή" στα Κατοχικά Χρόνια .....!

Στην Εναρκτήρια του Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ ήταν και ο σύντροφος Παναγιώτης , τον Σκουρλέτη λέω, μην μπερδεύεσθαι ... , που τους πρότεινε και συνεργασίες ... !!!!
Τώρα, τι δουλειά έχει ο Σκουρλέτης να προτείνει Συνεργασίες σε Περιθωριακούς/Καμμένα Χαρτιά της Κοινοβουλευτικής Αριστεράς και του Σοσιλιασμού (sic) .... , ξεχνώντας ότι, δεν έχει απλά μια "λαϊκή εντολή", αλλά μια "εντολή της εξέγερσης", όποια και να 'ναι αυτή και η δύναμή της ..... , θα τον παρακαλούσαν, μάλλον, αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να πάει και να τους το εξηγήσει .....!!!!!

In summa summarum ....
Τέτοια Φαρσοκωμωδία Συνεδρίου έχω να δω από το "Ακροπόλ" ...!
Δηλαδή, δεν πέρασαν και πολλές μέρες από 'κείνο το Φεστιβάλ της Ασχήμιας ("Κίνηση των 58 της κρεατοΕλιάς) , για ν' αποδειχθεί ότι, το Φάσμα των Ψευτών και των Μετρίων είναι σαν "μαύρη τρύπα" σε τούτη τη Χώρα ......

(* μιμούμενος τον «Σκληρό Απρίλη του '45» τ. Μ. Χατζιδάκι)

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 18:42