Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 18:46

Ουκρανία - Ρωσία ...(παίζεται ακόμη στα "φάουλ") | του Δημήτρη Βουχάρα

Η σχεδιασμένη πυροδότηση μιας έκρυθμης κατάστασης στη Ουκρανία, με υπαρκτές αιτίες (δβζ. πολιτική Γιανουκόβιτς),

είναι στην ουσία η ανάπτυξη ενός ευρύτερου νεοφιλελεύθερου ιμπεριαλιστικού σχεδίου με στόχο τη Ρωσία, πράγμα που δεν πρόλαβαν να το εκτελέσουν στην περίοδο του Γέλτσιν, όπου το μόνο που κατάφεραν ήταν, να βάλουν τη Ρωσία συμμέτοχο στο νεοφιλελεύθερο αλισβερίσι ..! 
Όμως , επικράτηση της νεοφιλελεύθερης Νέας Τάξης χωρίς τον πλήρη έλεγχο των ενεργειακών πόρων (Ιράν, Συρία, Ρωσία .... ) και μ' έναν αδιαμφισβήτητα ισχυρό ανταγωνιστή (Κίνα) δεν γίνεται !
Μέρες τώρα που διαβάζω άρθρα για την Ουκρανία και
κανείς δεν αναφέρεται στο "σχέδιο" του ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει σε χώρες της ανατολικής ΕΕ "ομπρέλα αντιπυρηνικής προστασίας" από ανατολάς .... , με επιχειρησιακό κέντρο τη Γερμανία ....
Όχι πως όλα τ' άλλα που σκοπεύουν με την Ουκρανία είναι αμελητέα , αλλά πως φαντάζεσθε τη Ρωσία να δέχεται πυραύλους έξω απ' την πόρτα της , και την κατάργηση της πρόσβασης της στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο κατ' επέκταση .... ?
Παράδοξο να μη αναφέρονται ... , αλλά εκεί θα κριθεί το παιχνίδι ...., διότι Παράδες (δηλ, χρέη κλπ.) βρίσκονται ..... , Χώρος δεν βρίσκεται !
Όλα τ' άλλα ανήκουν στον χώρο της παράθεσης των μικρών ή μεγάλων στοιχείων μιας λεπτομερούς ανάλυσης .....

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Μαρτίου 2014 18:51