Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Μαϊος 2014 11:43

Η πολιτική της "Πολυδιάσπασης" του εκλογικού σώματος | του Δημήτρη Βουχάρα

Η πολιτική της "Πολυδιάσπασης" του εκλογικού σώματος - όπως και με το "Ποτάμι" κ.ά. - συνεχίζεται ...... !

Το "Νέο Εθνικιστικό" παραλήρημα του Τράγκα εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=HAIMNwxEhoE ), είναι μανδύας για μια "Νέα Αντι-ΣΥΡΙΖΑ" σχεδιασμένη προπαγάνδα !

Αυτή τη φορά δεν είναι ο Μπόμπολας που "απελευθερώνει" με κεφάλαια τον Σταύρο Θεοδωράκη, παρά "ξ α φ ν ι κ ά" ο Τράγκας αυτοπροσώπως :
Ο Τράγκας ξαφνικά καλεί τους Έλληνες να ψηφίσουν "μικρά κόμματα", έως και το Ε.ΠΑ.Μ ...... ! Και το Ε.ΠΑ.Μ με μια φορά που το ονομάζει, σαν λέξη άλλοθι, χαϊδεύεται....... , το βρίσκει θετικό ...... !
Στις εκπομπές του Τράγκα το «Φίδι» (η Χρυσή Αυγή) δεν "εκτίθετο", παρά έκανε διαλέξεις, όπως και στον Flash του Καρυπίδη, και μάζευε ψηφοφόρους ......
Σιγά-σιγά θα φτάσουνε να πούνε για τον Τράγκα ότι, το 'κανε εξ επί τούτου για να "εκθέσει" τη Χ.Α., επειδή μόνο και μόνο δείχνει να "άλλαξε ρότα" ...! Τον "βαφτίζουνε ψάρι και νηστεύουνε", δηλαδή ....?
Μόνο που .... , αν οι "προσλαμβάνουσες" του κάθε Τράγκα για τη Χ. Α. ήταν αυτές «πριν των φυλακίσεων» (αν δεν είχαν γίνει δλδ.) , θα μπορούσανε να είναι και με τη Χ.Α. ....., μια που είναι και "μάγκες" ..... !
Προσέξτε : Θα επιστρατεύσουν τον κάθε «απίθανο...» για να εφαρμόσουν τη σχεδιασμένη πολιτική της "Πολυδιάσπασης" του εκλογικού σώματος !

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Μαϊος 2014 11:45