Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 19:44

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΕΟ | του Θεόφιλου Παπαδόπουλου

Με αφορμή την πολύ έντονη φιλολογία που έχει ξεσπάσει σε ότι αφορά διαφόρα πρόσωπα που μπορεί να «παίξουν» ρόλο στα δρώμενα της Περιφέρειας μας .

 

Στην πολιτική μας καθημερινότητα, δυστυχώς ακόμη και σήμερα «ζει και βασιλεύει» η πολιτική «παράγκα». Στην Δυτική Μακεδονία έχει και ονοματεπώνυμο, είναι και πολύ πλούσια σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά πολύ φτωχή σε ιδέες και αξίες.
Δεν έχει καν αξιακό περιβάλλον. Αυτήν την ασχήμια εδώ και καιρό κάποιο γνωστοί – άγνωστοι προσπαθούν μανιωδώς να την επιβάλουν και στα νέα δεδομένα. Στο νέο Αυτοδιοικητικό Τοπίο.
Αλήθεια τα «πολιτικά λείψανα» του παρελθόντος αντί να περάσουν στο χρονοντούλαπο θα τα ξαναζωντανέψουν κάποιοι με τις εμμονές τους;
Τι κρύβεται άραγε πίσω από αυτές τις απολιτίκ συμπεριφορές;
Γιατί όλα αυτά όταν μάλιστα η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή – θετική για όλο αυτό το σάπιο μνημονιακό κατεστημένο – καθεστώς να περάσει μία για πάντα στο περιθώριο. Γιατί;
Τα ερωτήματα πολλά και όσο θα περνά ο καιρός αν δεν αφυπνιστούν αυτοί που έχουν «το μαχαίρι και το καρπούζι», δυστυχώς θα ζήσουμε μία από τα ίδια.
Οι κακοί υπηρέτες του πολιτικού συστήματος που έφερε την Πατρίδα μας σε αυτή την καταστροφική πορεία και κατάσταση, οι λεγόμενοι καθεστωτικοί της πολιτικής ζωής μας, δεν έχουν καμία θέση στην σημερινή προσπάθεια για την αναγέννηση του ΤΟΠΟΥ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Το χρονοντούλαπο της ιστορίας είναι ο προορισμός τους, εκεί ανήκουν και εκεί πρέπει να οδηγηθούν. Έγκλειστοι μια για πάντα.
Φθάνει το πόσο κακό έχουν κάνει και δυστυχώς συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 19:50