Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 09:12

Ραχήλ Μακρή: Teddy-λίγη τσίπα επιτέλους-girl! | Του Παναγιώτη Πλιάτσιου

Η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, σε ανακοίνωσή της:

 «Την ώρα που Έλληνες πεθαίνουν στις ουρές για την πληρωμή αντισυνταγματικών φόρων κάποιοι μεθοδεύουν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας για την πολιτική τους επιβίωση. Τελευταία μέρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και χιλιάδες φορολογούμενων συνωστίζονται όχι γιατί είχαν χρήματα και αμέλησαν να πληρώσουν, αλλά γιατί περιμένουν να πάρουν την πενιχρή σύνταξη τους για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Τη στιγμή που ο Χαρδούβελης συναντιέται με τους εκπροσώπους των δανειστών για την εξασφάλιση ενός παράνομου και ανήθικου χρέους, ο άτυχος 70χρόνος δεν άντεξε την ταλαιπωρία (…) Συμμετέχοντας ειλικρινά στη θλίψη της οικογένειας του συνέλληνα, που έχασε τη ζωή του με τόσο άδικο τρόπο εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια παραμένοντας στο πλευρό όλων των Ελλήνων που έχουν πέσει στα πλοκάμια της πολιτικής μαφίας».

Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου στο www.protagon.gr  (με τίτλο «Το “θύμα” του ΕΝΦΙΑ):«Πέρασα τις τελευταίες ώρες διαβάζοντας σε site την είδηση για τον 70χρονο ο οποίος «πέθανε στην ουρά της Εθνικής περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ» και μόλις πριν λίγο είδα σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ  μια γυναίκα συγγενή του θανόντα, πιθανόν να ήταν κι η σύζυγος, να λέει για τον θανόντα «Δεν είχε στενοχώριες, δεν είχαμε πρόβλημα». Η ρεπόρτερ να ρωτάει εάν τον απασχολούσε ο ΕΝΦΙΑ κι η γυναίκα να απαντάει «Όχι, όχι, τα είχαμε όλα πληρωμένα»… Και το ρεπορτάζ να επιμένει «Πέθανε στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ»… Όπως και όλα τα ρεπορτάζ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου. Αυτό μόνο. Τα υπόλοιπα είναι για να χαίρεται ο λύκος στην αναμπουμπούλα. Και τυμβωρυχία. Ντροπή».

To Κοzanimedia: Πραγματικά είναι ντροπή: Και για τη Ραχήλ Μακρή και για τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», αλλά και για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, την οποία η απίστευτη αυτή κυρία εκπροσωπεί στη Βουλή! Για μια ακόμη φορά, εντελώς βιαστικά και χωρίς καμία αιδώ, δε διστάζει να πατήσει, μικροκομματικά ενεργώντας, ακόμη και επί πτωμάτων, (κυριολεκτικά), προκειμένου να «αποδείξει» τα δεινά της «κυβέρνησης του μνημονίου»!

Ειλικρινά, ντρεπόμαστε που η κυρία αυτή εκπροσωπεί την περιοχή μας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μια πολιτικός-τυμβωρύχος, όπως εύστοχα επισημαίνει και η Χριστίνα Ταχιάου. Μια Teddy-λίγη τσίπα επιτέλους-girl, για να θυμηθούμε και τα όσα γράφει εσχάτως και η ίδια στο Facebook της, όπου καθημερινά ξεκατινιάζεται με άλλους συναδέλφους της…

πηγη:kozanimedia

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 09:25