Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2014 10:38

H "Ολική Επαναφορά" του Δημήτρη Βουχάρα

Θεωρώ ότι η "Πολιτική Θεώρηση" είναι το "Λάθος Εργαλείο " για να ερμηνεύσει κανείς το Φαινόμενο ΔΗΜΑΡ. Νομίζω (είπα νομίζω !) ότι το Κατάλληλο θα ήταν ...

η "Ψυχολογία Προσωπικότητας και Συμπεριφοράς" .. (Gestaltungs- u. Verhaltenspsychologie)

Να μερικά απ' τα βασικά, που είπε ο κ.Φώτης Κουβέλης κλείνοντας το Συνέδριο :

«Εκτιμώ ότι η ΔΗΜΑΡ μπορεί, αν και δύσκολα, αλλά με αγώνα μπορεί να εξασφαλίσει την ολική της επαναφορά. Μπορεί να σταθεί στα πόδια της με συλλογικότητα και κοινή προσπάθεια».

(σ.σ.)
Τη συλλογικότητα, ως γνωστό, την είχε καταργήσει ο ίδιος !!!!

«Δεν χρωστά η ΔΗΜΑΡ και αυτοί που δεν τους χρωστάμε ήθελαν να μείνει η ΔΗΜΑΡ σε μια κυβέρνηση που θα εφάρμοζε τη συγκεκριμένη πολιτική. Είπα κάποια στιγμή ότι από τα χτυπήματα θα ήταν διάστικτο το σώμα μας. Αλλά τους πονάει γιατί η ΔΗΜΑΡ αρνήθηκε και έφυγε από την κυβέρνηση» υπογράμμισε ο κ. Κουβέλης

(σ.σ.)
Δεν στέκομαι στα "ποιός χρωστάει" και στις "πληγές".... Αλλά, ενώ "εξηγεί" γιατί βγήκε, δεν εξηγεί, γιατί μπήκε στη Συγκυβέρνηση και Τι συναποφάσισε .... Δεν υπάρχει αυτό, ήταν απλά ένα κακό όνειρο.

«Δήλωσα εκείνες τις πρώτες δραματικές ώρες ότι είναι στη διάθεση των οργάνων του κόμματος (σ.σ. η παραίτησή του) για να μη υπάρξουν, από το βαρύ κλίμα του αποτελέσματος, φυγόκεντρες τάσεις. Θα είμαι υποψήφιος ξανά και θα αποφασίσει το συνέδριο».

(σ.σ.)
Το έκανε προφανώς για να μην τους πονέσει ....

Ως προς την επιδίωξη για Προεδρία της Δημοκρατίας είπε:

«Δεν ενδιαφέρομαι. Θα με κολάκευε -ποιον άλλωστε όχι- αλλά υπήρχε η σπουδή συντρόφων ότι δεν θα ψηφίσουμε ακόμη κι αν ήταν ο Κουβέλης υποψήφιος».

(σ.σ.)
... εδώ βέβαια παραγίνεται φαιδρός !

Όμως, μ' αυτά και μ' αυτά, προσπαθώντας με τέτοια "συμπεριφορά" να κρατήσει τη ΔΗΜΑΡ απ' έξω, σε αυτοτελή και αυτόνομη πορεία, σαν ρυθμιστή κοινοβουλευτικών συμπράξεων - ρόλο που τον έχει επιλέξει - η ΔΗΜΑΡ μαδώντας θα χάσει και αυτό το ελάχιστο ποσοστό που της έχει απομείνει μετά τις Ευρωεκλογές, γεγονός στο οποίο ο κ. Κουβέλης δεν αντέδρασε με υποβολή παραίτησης ήδη τότε, γιατί δεν ήθελε να ενθαρρύνει τους «φυγόκεντρους», καθώς λέει !

Οξύμωρο δεν ακούγεται ;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 11:25