Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 17:57

«Το μέλλον διαρκεί πολύ…»| του Κωνσταντίνου Ζαγάρα

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι νίκη ενός ολόκληρου λαού.

Ενός λαού που δοκιμάστηκε άγρια από την νεοφιλελεύθερη και μνημονιακή πολιτική, ενός λαού που αποτέλεσε πειραματόζωο στα χέρια των αγορών και της τρόικα.
Όσοι μας τρομοκράτησαν και μας εκβίασαν τώρα μας φοβούνται και μας φοβούνται γιατί είμαστε πολλοί.
Η ιστορική μας νίκη, αργά ή γρήγορα, θα αποτελέσει εφαλτήριο για τους λαούς του ευρωπαϊκού Νότου, που επίσης πλήττονται από τη λιτότητα. Αλλά και για τους λαούς του Βορρά.
Ωστόσο, η εκλογική μάχη παραμένει μια στιγμή μονάχα στην εξαντλητική πορεία της ιστορίας. Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες και κρίσισμες. Την ώρα που άλλοι μιμούνται το παρελθόν συναρμολογώντας τις παρωχημένες μορφές του κι άλλοι προδιαγράφουν το μέλλον συνθέτοντας αστραφτερές προτάσεις, οι μάζες, «ο πολύς κόσμος σε κίνηση», είναι ο φορέας που μπορεί να φέρει την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων και να υποστηρίξει, ως ο βασικός εγγυητής, το εγχείρημα της νέας κυβέρνησης.
Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ανθρώπους που με την ψήφο τους τίμησαν στο πρόσωπό μου τους αγώνες και τις αγωνίες της νέας γενιάς.
Το μέλλον διαρκεί πολύ... και είναι δικό μας!

 Υποψήφιου βουλευτή Π.Ε.Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 09:03