Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 13:07

Ο ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ - ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ κ ΤΣΙΠΡΑΣ | του Μιχάλη Ραμπίδη

Γνώριζε πολύ καλά ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνοντας στις Βρυξέλλες προχθές, ότι απέναντί του είχε συνομιλητές εκβιαστές- τοκογλύφους και όφειλε να είναι

πολύ πιο προσεκτικός. Δεν μπορείς να είσαι τόσο καλοπροαίρετος και να προσέρχεσαι σε σοβαρές διαπραγματεύσεις, χωρίς προηγούμενο γραπτό κείμενο προτάσεων των δανειστών, από τα χέρια του «φιλέλληνα» κ Γιούγκερ. Τη στιγμή μάλιστα που η Ελληνική πλευρά έστειλε γραπτά τις δικές της προτάσεις.
Οι προθέσεις τους ολοένα και γίνονται πιο ξεκάθαρες και αποδεικνύεται ότι δεν έφταιγε ο ΟΙΠ.ΟΙΚ. κ Βαρουφάκης που διαφωνούσε μαζί τους και έπρεπε να εξω-πεταχτεί από την κυβέρνηση! Σε λίγο θα τους φταίει ο κ Τσίπρας και το συμπέρασμα που θα εξάγεται θα είναι ότι καλοί διαπραγματευτές είναι μόνον όσοι συμφωνούν μαζί τους σε όλα.
Η Ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να ξεχωρίζει το ΔΝΤ από τους ευρωπαϊκούς δανειακούς θεσμούς (Κομισιόν-ΕΚΤ) οι οποίοι επίσης δεν υφίστανται κανέναν δημοκρατικό έλεγχο. Το λαμπερό ευρωκοινοβούλιο και οι καλοπληρωμένοι ευρωβουλευτές δεν εκπροσωπούν τους ευρωπαίους πολίτες, όπως θα ήταν το αυτονόητο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Αντίθετα κουμάντο κάνουν τα «φέουδα» χωρίς θαρρείς να έχει αλλάξει κάτι από τον μεσαίωνα, που άρχιζε ο εκπολιτισμός των ημιβάρβαρων Βόριο-Ευρωπαίων.
Οι ανεξέλεγκτοι αυτοί θεσμοί, δεν έχουν καμιά έννοια για το ακραίο σημείο κατάντιας που έφεραν τον Ελληνικό λαό. Επιθυμούν σ' έναν χειμαζόμενο λαό να επιβάλουν κι άλλα εξαντλητικά μέτρα λιτότητας και να λεηλατήσουν ολοκληρωτικά δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αφού τον καταστήσουν ανίκανο να την προασπισθεί.
Η εσωτερική ΤΡΌΙΚΑ (Σαμ-Μπένι-Ποτάμης) κατηγορεί την σημερινή κυβέρνηση (τότε αντιπολίτευση) ότι δεν συναινούσε στη δική της πολιτική .Στην πολιτική του ΝΑΙ σε ΟΛΑ και του ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ. Δεν το έκανε γιατί έλεγε και ακόμα ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται για το τέλος της λιτότητας και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού. Καλεί σήμερα την κυβέρνηση σε εθνική συνεννόηση! Σε ποιά κατεύθυνση; Στο πάση θυσία συμφωνία; Στη χειρότερη συμφωνία από τη μη συμφωνία; Στον εξευτελισμό και την ταπείνωση, στην εξαθλίωση και την εξόντωση του Ελληνικού λαού;
Οι εκβιαστές τοκογλύφοι-δανειστές μας δεν δέχθηκαν καν το email Χαρδούβελη, τις προτάσεις της σημερινής αντιπολίτευσης και προτείνουν τρεις χειρότερα! Ποια είναι η απάντηση της αντιπολίτευσης; Σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινείται η εθνική συνεννόηση; Ποιόν πρέπει να υπηρετεί μια συμφωνία αν όχι τον Ελληνικό λαό;
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων κατάλαβε πλέον καλά τι επιδιώκουν και οι μεν και οι δε(ν). Ούτε μπορεί, ούτε ανέχεται άλλους διασυρμούς και ακραίες μορφές φτωχοποίησης. Είναι έτοιμη να εκφρασθεί εκ νέου, στηρίζοντας ρηξικέλευθες-ριζοσπαστικές λύσεις, σ' έναν άλλο δρόμο, δύσκολο στην αρχή, αλλά με προοπτική για τις επόμενες γενεές και την πατρίδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 13:17