Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 22:13

Απάντηση του Ι. Γκουντιού (ΑΝΕΛ) στο αρθρο του vetonews με τίτλο: ‘‘Νίκησε ο Α. Τσίπρας, αλλά εδραιώνεται ενα πρωτόγνωρο ακροδεξιό μόρφωμα στη χώρα’’

Κύριε Κουταβά,
Σε «άρθρο» σας με τίτλο «Νίκησε ο Α. Τσίπρας, αλλά εδραιώνεται ενα πρωτόγνωρο ακροδεξιό μόρφωμα στη χώρα», λοιδορείτε και σπιλώνετε τους

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αναιτιολόγητα και ζηλόφθονα.
Θα σας επέστρεφα το χαρακτηρισμό «ακροδεξιό μόρφωμα», αλλά δεν αφορά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν μας αγγίζει. Ούτε καν μας πλησιάζει.
Ακροδεξιά συμπεριφορά είναι αυτών που, λίγες μόνο ώρες μετά τις εκλογές, χωρίς επιχειρήματα αλλά με χαρακτηρισμό και μόνο αναφέρονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο όρος «εθνολαϊκισμός» που χρησιμοποιήθηκε αυθαίρετα, καταχρηστικά, υπονομευτικά και υποκριτικά, δεν περιγράφει ούτε στο ελάχιστο το κίνημά μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κινούνται από το χώρο της κεντροδεξιάς ως το χώρο της πατριωτικής κεντροαριστεράς και το αποδείξαμε. Έχουν δεξιά τους μέρος της ΝΔ και αριστερά τους τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκτός του Λεβέντη, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ, είναι παιδιά της trash TV και πρωτίστως του SKAI και του MEGA κ.α. και τα οποία κατάντησαν τη γραμμή του πολιτικού συστήματος από ευθεία ...τεθλασμένη.
Θα ήταν πολύ καλό και εποικοδομητικό, αντί χαρακτηρισμών και επιθετικών προσδιορισμών να επιλεγεί η όποια τεκμηριωμένη άποψη και σε καμιά περίπτωση να μην επικρατήσει ο γκεμπελίσμός βάζοντας τους ΑΝΕΛ στο ίδιο καλάθι – «άρθρο» με τη ΧΑ και την ΕΚ. Δεν τιμά κανέναν αυτή η προσέγγιση.
Αν στόχος ήταν να αποδοθεί η αλήθεια, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να γίνει αναφορά (αντί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που σκόπιμα και ύπουλα έγινε) στους Βορίδη, Γεωργιάδη, Πλεύρη που αποτελούν πλέον ηγετική ομάδα της ΝΔ ή στη Λυμπεράκη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που είπε ότι «οι φτωχοί είναι φτωχοί γιατί κάνουν κακές επιλογές» και σε άλλους.
Η κριτική είναι δικαίωμα όλων. Ο λίβελος είναι απότοκος του φασισμού κάθε είδους και απόχρωσης.
Οι έλληνες πολίτες έδωσαν σαφή εντολή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ υπάρχει. Κριτικάρετέ το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ όσο σκληρά θέλετε, αλλά σεβαστείτε το.
Με τιμή
Γκουντιός Β. Γιάννης
Πολιτευτής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΥΓ. Ελπίζω η απάντηση αυτή να αναμεταδοθεί και από τις άλλες ιστοσελίδες που προθύμως αναμετέδωσαν το «άρθρο» σας.

Σχολιο απάντηση του Σπύρου Κουταβα

Κύριε Ι. Γκουντιό

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. είναι το κόμμα που με λόγο ρατσιστικό και ξενοφοβικό, είναι σταθερά κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως αν πρόκειται για μειονοτικές ομάδες που υφίστανται διακρίσεις, όπως για παράδειγμα οι ομοφυλόφιλοι ή οι αλλόθρησκοι. Οι ΑΝΕΛ είναι οι εκπρόσωποι του ακροδεξιού εθνικολαϊκισμού στη χώρα μας. 

Ειναι εναντίον κάθε νομοθετήματος που είχε στόχο την ευρωπαϊκή αναβάθμιση της χώρας μας, την εξομοίωσή της με τις κοινές ευρωπαϊκές πρακτικές που προέκυψαν μέσα από πολλούς αγώνες. (νομος ιθαγέννεια) Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες για  την πολιτεία διακεκριμένων στελεχών βουλευτών του κόμματος σας οπως η  Ραχήλ Μακρή, του γελωτοποιού ΧΑΪΚΆΛΗ και των μαργαριταριων που διεθνώς εξέπεμπε ο βουλευτής σας Ν. Νικολόπουλος. Ειναι δικαιωμά σας  να αυτοπροσδιορίζεστε οπως επιθυμείτε αλλά οι πράξεις και τα έργα αλλα δείχνουν. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 10:07