Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 14:57

ΓΣΕΕ: ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

altτου Γ. Τσακυράκη

Και ενω λοιπόν οι ανακατατάξεις στις συνδικαλιστικές παρατάξεις, δίνουν και παίρνουν και ενώ νέος πρόεδρος της συνδικαλιστικής παράταξης, που πρόσκειται στη Ν.Δ. εκλέγεται ο κ. Ν. Κιουτσούκης (αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν θα αναλάβει και γραμματέας της ΓΣΕΕ), την ίδια αυτή στιγμή ο ¨Άρχοντας¨ πρώην γραμματέας της ΓΣΕΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΑΚΕ Β. Μπουζούλας (ΔΕΗ) επιλέγει να μην παραβρεθεί στην περιβόητη συνεδρίαση της ΚΕ χαρακτηρίζοντας τη συνεδρίαση της παράταξης «νόθα, καθώς έληξε η θητεία της»,

αν και παραβρέθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, επικυρώνοντας με το βάρος του τις σχετικές αποφάσεις. Αυτό θα πει να αισθάνεσαι Άρχοντας Ευάγγελε. Άλλο όμως να αισθάνεσαι και άλλο να ΕΙΣΑΙ.
 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «Ο κ. Μπουζούλας μπορεί να παραμείνει στη θέση του γραμματέα της ΓΣΕΕ, από την οποία «ουδέποτε παραιτήθηκα», όπως δηλώνει τώρα, ενώ η Γραμματεία Συνδικαλιστικού της Ν.Δ. επιζητεί λύση μέσω «μιας δημόσιας πρωτοβουλίας για μια λειτουργική συμφωνία στη ΓΣΕΕ». Αναχωρητισμός; Βεβαίως ο κ. Κιουτσούκης μπορεί να αναδειχθεί στη διοίκηση της ΓΣΕΕ (είναι δεύτερος αναπληρωματικός), αλλά απαιτείται να παραιτηθούν δύο μέλη διοίκησης για να μπει στους 10 της διοίκησης. Τα οποία, καίτοι είναι συνταξιούχοι, παραμένουν και το Σάββατο μάλιστα ψήφισαν για την εκλογή του νέου προέδρου. Κατά συνέπεια δεν εμφανίζουν διάθεση αναχωρητισμού, προκειμένου να διευκολύνουν την άλλη τάση... Όμως πέραν της ασάφειας για την τακτική της παράταξης, η μη υπέρβαση της κρίσης οδηγεί και σε ακροβατισμούς που δεν μας είχε συνηθίσει η «παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη». Επιτιθέμενη η ΔΑΚΕ στην ΠΑΣΚΕ για τη στάση της και την πρόσφατη πλατφόρμα κατά της κυβέρνησης με τις υπογραφές 102 στελεχών -και ενώ είχε μύρια όσα άλλα να την κατηγορήσει- επέλεξε μόνο το ακόλουθο σημείο: (Η ΠΑΣΚΕ) «θέτει διαφορετικούς στόχους, όπως η οικονομική σωτηρία της Ευρώπης και η αλλαγή του ρόλου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας ως συνδικαλιστικού κινήματος». Κάτι που με ευκολία τοποθετεί την παράταξη στις δυνάμεις που αναζητούν εθνικές λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα.

Με αφορμή το δημοσίευμα της ελευθεροτυπίας και τα όσα συνέβησαν στην κεντρική επιτροπή της ΔΑΚΕ, οφθαλμοφανώς πλέον δικαιωνόμαστε τόσο για την λειτουργία του συναδέλφου ΜΠΟΥΖΟΥΛΑ όσο και για τη συλλειτουργία των στενών του φίλων γνωστών με την επωνυμία «ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΛΑΚΙΑ» που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υποβαθμίσει σφόδρα τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος και ενώ φαίνεται παράδοξο, μάλλον αποδεικνύεται ότι έχουν βάλει στόχο να αποδεκατίσουν την παράταξη της ΔΑΚΕ.
Τυχαίο άραγε το γεγονός ότι σήμερα, ο… Άρχοντας αξιώνει χρηματικό ποσό 50.000 ευρώ από τον Γιάννη Δίκα που αν μη τι άλλο έχει δώσει πολλά για την παράταξη, έχει προσφέρει (και εξακολουθεί να προσφέρει και από τη νέα του θέση) και του οφείλονται πολλά; Καθόλου τυχαίο.!
Αρκετά πήρατε από το Συνδικάτο και την παράταξη.

ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ. 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 15:11