Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Μαρτίου 2011 22:33

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ… του Κώστα Μαυρίδη

Οι λιμουζίνες των προέδρων 'εξω απο το ξενοδοχείο ''Παντελίδης'' στην ΠτολεμαϊδαΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ 44Η ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Αναχώρησαν μετά από ένα δύσκολο τριήμερο οι πρόεδροι και οι αντιπρόεδροι των ΤΕΙ όλης της χώρας, μετά τις εργασίες της 44ης συνόδου η οποία έγινε στην Πτολεμαΐδα.

Ευτυχώς για αυτούς (προέδρους των ΤΕΙ), μετά τις διαμαρτυρίες κατά της πολιτείας..

για την υποχρηματοδότηση στην παιδεία, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου τους περίμεναν (σχεδόν όλους) πανάκριβα υπερπολυτελή αυτοκίνητα για να τους πάνε πάλι πίσω στα ΤΕΙ προκειμένου να συνεχίσουν το έργο της αναβάθμισης και της ανωτατοποίησης των ιδρυμάτων και την μετεξέλιξή τους (αίτημα που περιγράφεται και στο ψήφισμα της 44ης συνόδου) σε τεχνολογικά πανεπιστήμια.
Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος δεν έπεσαν θύματα του μνημονίου και συνεχίζουν να μεταφέρουν τους διοικούντες των ΤΕΙ, την ίδια ώρα που οι περικοπές αφήνουν απλήρωτους τους εκτάκτους καθηγητές των ΤΕΙ και χωρίς σίτιση τους σπουδαστές των ΤΕΙ....
Τα συμπεράσματα δικά σας... Εμείς απλά σας παραθέτουμε τις εικόνες με τα πολυτελή αυτοκίνητα των προέδρων των ΤΕΙ και σας ζητάμε συγνώμη για το έλλειμμα του ρεπορτάζ, καθώς δεν μπήκαμε στον κόπο (λόγω του θυμού που μας κατέλαβε) να ταυτοποιήσουμε το πού ανήκει το κάθε αυτοκίνητο και ποιο πολύτιμο πρόσωπο μεταφέρει.
Απλά τους αποχαιρετάμε μαζί με όλους τους Έλληνες, που δύσκολα τα φέρνουν βόλτα και λέμε όλοι μαζί... «Καλό ταξίδι κύριε πρόεδρε!!!!».


 είναι Δημοσιογράφος*

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαρτίου 2011 22:40